26.5 C
Athens
Πέμπτη, 4 Ιουλίου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΡΑΦΗΝΑ: ΒΡΑΔΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ

ΡΑΦΗΝΑ: ΒΡΑΔΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ

Μια όμορφη βραδιά πέρασαν όλοι όσοι βρέθηκαν στο Λαογραφικό Μουσείο Ραφήνας, ανταποκρινόμενοι στη πρόσκληση για ένα ουζάκι με το Σύλλογο Τριγλιανών Ραφήνας.
Με οικοδεσπότη τον νέο Πρόεδρο Γιώργο Κική, ο οποίος είχε πάντα κοντά του την π. Πρόεδρο Θωμαΐδα Αρβανιτίδου και πλαισιωνόταν από τα μέλη του νέου Δ.Σ, τα μέλη του Συλλόγου, αλλά και πολλοί φίλοι του Συλλόγου ξαναβρέθηκαν όλοι μαζί και θυμήθηκαν ιστορίες των προγόνων τους, οι οποίοι ξεριζωμένοι από τους Τούρκους του Κεμάλ, ήρθαν και ρίζωσαν στη Ραφήνα αλλά και στη Νέα Τρίγλια Χαλκιδικής.
Αξίζει να επισημανθεί το γενικό κάλεσμα που απεύθυνε στο χαιρετισμό του, ο Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου Βασίλης Πιστικίδης προς όλους τους Δημότες προκειμένου την ημέρα του εορτασμού της Παναγίας των Τριγλιανών , της Παναγίας της Παντοβασίλισσας, να βρεθούν στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου όπου θα ανακηρυχτεί επίτιμος Δημότης Ραφήνας, ο Μητροπολίτης Προύσας, Έξαρχος Βιθυνίας και Ηγούμενος της Ι. Μονής της Αγίας Τριάδος (Θεολογική Σχολή της Χάλκης) κ.κ. Ελπιδοφόρος.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα