20.9 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΥΡΙΟΥ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΝ.ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ

ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΥΡΙΟΥ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΝ.ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ

Σχολεία της Κερατέας και του Λαυρίου επισκέφθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής στον αγιασμό για τη νέα σχολική χρονιά.

Το 1ο Δημοτικό, το Γυμνάσιο και το Λύκειο της Κερατέας, αλλά και το Γυμνάσιο και το Λύκειο του Λαυρίου επισκέφθηκε σήμερα – πρώτη μέρα της νέας σχολικής χρονιάς – ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Πέτρος Φιλίππου για τον καθιερωμένο αγιασμό.

Ο κ. Φιλίππου ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά στους μαθητές και το εκπαιδευτικό προσωπικό και τους μετέφερε τον χαιρετισμό της Περιφερειάρχη Αττικής Ρένας Δούρου. Παράλληλα, τους διαβεβαίωσε ότι η νέα Περιφερειακή Αρχή θα βρίσκεται πάντα δίπλα στους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές και τους γονείς τους σε όποια προβλήματα υπάρχουν και εμποδίζουν την άρτια λειτουργία των σχολείων.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο Αντιπεριφερειάρχης στο μείζον θέμα της μεταφοράς των μαθητών, για την επίλυση του οποίου ήδη η Περιφέρεια έχει αναλάβει σημαντικές πρωτοβουλίες, καθώς η προηγούμενη διοίκηση της Περιφέρειας δεν είχε φροντίσει να το λύσει έγκαιρα και με αποτελεσματικότητα. Επιπλέον, ο κ. Φιλίππου τόνισε ότι το πρόβλημα θα αντιμετωπιστεί άμεσα, αφού ήδη μόλις χθες (Τετάρτη 10/9) ψηφίστηκε η τροπολογία που είχε προτείνει η νέα Περιφερειακή Αρχή προκειμένου να ρυθμιστεί το θέμα της μεταφοράς των μαθητών, ειδικά στα γυμνάσια, τα λύκεια και τα ειδικά σχολεία.

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα