22.1 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

ΑρχικήFEATURED1η δια ζώσης συνεδρίαση του Δ.Σ. Ρ-Π – Απών ο δήμαρχος –...

1η δια ζώσης συνεδρίαση του Δ.Σ. Ρ-Π – Απών ο δήμαρχος – Παθογένειες πλειοψηφίας

Παραδόξως η σημερινή συνεδρίαση που μεταδόθηκε live απ’ το oncamera ανέδειξε όλες τις παθογένειες μιας ασυντόνιστης πλειοψηφίας – ορχήστρας, όπου...

Μετά από δύο χρόνια διεξαγωγής των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Ραφήνας-Πικερμίου χωρίς φυσική παρουσία λόγω πανδημίας, σήμερα 7 Ιουνίου διεξήχθη η πρώτη δια ζώσης συνεδρίαση του Σώματος, με απόντα τον δήμαρχο.

Παραδόξως η σημερινή συνεδρίαση που μεταδόθηκε live απ’ το oncamera ανέδειξε όλες τις παθογένειες μιας ασυντόνιστης πλειοψηφίας – ορχήστρας, όπου απόντος του δημάρχου – πρώτου βιολιού και ενός προέδρου – μαέστρου που δεν μπορούσε να συντονίσει τους συμβούλους – όργανα, η πλειοψηφία – ορχήστρα ανέδειξε όλα τα φάλτσα της εσωτερικής λειτουργίας της, με αποκορύφωμα τον σύμβουλο – γκρανκάσα που λίγο έλειψε να μετατρέψει τη σκηνή σε ρινγκ.

Με λίγα λόγια η πλειοψηφία απόντος του δημάρχου, παρουσίασε,  λόγω αδυναμίας του προέδρου να συντονίσει τη συζήτηση, ένα αλαλούμ, καθώς όποιος ήθελε απ’ τους αντιδημάρχους έπαιρνε το λόγο να απαντήσει στις ερωτήσεις συμβούλων της μειοψηφίας, καθώς δεν υπήρχε αναπληρωτής του δημάρχου ο οποίος να δίνει έστω το λόγο στον αρμόδιο αντιδήμαρχο. Τις περισσότερες φορές, κάθε αντιδήμαρχος αντί ν’ απαντήσει στην ερώτηση προσπαθούσε να υπερασπιστεί το έργο της διοίκησης. Αποκορύφωμα όλων το ξέσπασμα συμβούλου της πλειοψηφίας εναντίον του προέδρου που δεν του έδινε το λόγο, όσο και συναδέλφου του που γέλασε ειρωνικά στα όσα έλεγε με στεντόρεια φωνή.

Οι σύμβουλοι της μειοψηφίας παρακολουθούσαν τα δρώμενα παγερά αμέτοχοι, δείχνοντας να απολαμβάνουν την ανοργανωσιά.

Ζητούμενο τι αποκόμισαν απ’ όλη αυτή την παράτονη συγχορδία όσοι πολίτες παρακολούθησαν σε live μετάδοση την συνεδρίαση…

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα