16.1 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

ΑρχικήFEATUREDΆξιος! Ο Ανδρέας Βασιλόπουλος στη σημερινή του ανοιχτή ομιλία, έδωσε άλλη διάσταση...

Άξιος! Ο Ανδρέας Βασιλόπουλος στη σημερινή του ανοιχτή ομιλία, έδωσε άλλη διάσταση στην Τ.Α.

Ο Ανδρέας Βασιλόπουλος ξεδίπλωσε σήμερα στην κεντρική ομιλία στη Ραφήνα, το όραμά του για το Δήμο του μέλλοντος, το Δήμο της καινοτομίας, αναπτύσσοντας από καρδιάς το σχεδιασμό της παράταξής του για την επόμενη 5ετία!

Περηφάνεια ότι υπάρχει ένας υποψήφιος Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου, ο Ανδρέας Βασιλόπουλος, ο οποίος παρουσίασε τον προγραμματισμό 5ετίας που συνέταξε με τους συνεργάτες του, κατόπιν επεξεργασίας των προβλημάτων κάθε οικισμού, κάθε πολίτη που δεν ανέχεται πλέον να κατοικεί σ’ ένα δήμο που παραμένει σε στασιμότητα.

Ένας υποψήφιος Δήμαρχος που ξέρει τόσο καλά τα θέματα που ταλαιπωρούν την καθημερινότητα, που αφήνουν στην αφάνεια τα συγκριτικά στοιχεία που χαρακτηρίζουν το δήμο Ραφήνας-Πικερμίου.

Ένας υποψήφιος Δήμαρχος που απ’ την αντιπολίτευση παρουσίασε έργο, παρόλες τις τρικλοποδιές Μπουρνούς που πάντα έβλεπε στο πρόσωπό του έναν εν δυνάμει αντίπαλο.

Ο Ανδρέας στη μεγαλειώδη ομιλία του ενώπιον μεγάλου ακροατηρίου, μίλησε από καρδιάς χωρίς καν σημειώσεις, χωρίς πόντιουμ, χωρίς ν’ αναφερθεί σε κανέναν αντίπαλο συνδυασμό.

Ο Ανδρέας ενώπιος ενωπίω των συμπολιτών του, αναφέρθηκε στην επιλογή της συζύγου του Νάντιας και του ιδίου να κατοικήσουν στο Πικέρμι και να δημιουργήσουν εδώ την οικογένειά τους. Είπε πως από δύο έγιναν τρεις με τον ερχομό του Παναγιώτη και μ’ ένα τρυφερό χαμόγελο απευθύνθηκε στο γιο του που καθόταν στην πρώτη σειρά μ’ ένα «Γεια σου Παναγιώτη» κι από τρεις έγιναν τέσσερις με τον ερχομό της Ροζίτας. Μια ανθρώπινη στιγμή που δείχνει έναν ευτυχισμένο οικογενειάρχη.

Στη συνέχεια ανέλυσε τον προγραμματισμό της επόμενης 5ετίας σημείο – σημείο, υπενθυμίζοντας τι έκανε ως αντιπολίτευση για τη ρύπανση της περιοχής απ’ το λιμάνι και την ηχορύπανση απ’ το αεροδρόμιο, μέχρι τη βοήθεια των επαγγελματιών που τον εμπιστεύτηκαν κι έκαναν τα έγγραφα που χρειάζονταν για να πάρουν τα επιδόματα που δόθηκαν την εποχή της πανδημίας covid-19 κ.α.

Κατόπιν ξεδίπλωσε το όραμά του για το δήμο Ραφήνας-Πικερμίου, κομμάτι-κομμάτι μελετημένο και κοστολογημένο ώστε να μπορεί να υλοποιηθεί με την ανάληψη της νέας διοίκησης απ’ τον Ανδρέα. Μίλησε για τα μεγάλα έργα, που ευτυχώς δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα, στα οποία πρέπει να έχει λόγο η δημοτική αρχή κι όχι να παραμείνουν στη τύχη των μελετητών.

Μίλησε για όλα όσα πρέπει να κάνει ένας οραματιστής, ικανός κι άξιος Δήμαρχος, που περιτριγυρίζεται κατ’ επιλογή του από εξ΄ ίσου ικανούς συνεργάτες κι άξιους συνεργάτες καθένας στον τομέα του.

Μίλησε από καρδιάς κοιτώντας κατά πρόσωπο τους συμπολίτες του, που για πρώτη φορά παρακολούθησαν έναν υποψήφιο Δήμαρχο να μην αναφέρεται ούτε για ένα δευτερόλεπτο στους άλλους διεκδικητές, συμπεριλαμβανομένου και του κου Μπουρνούς που το μόνο που έχει κερδίσει είναι η δυσαρέσκεια της πλειοψηφίας των συνδημοτών μας.

Ο Ανδρέας σήμερα έδωσε άλλη διάσταση στο θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης, εστιάζοντας στο Δήμο του μέλλοντος, στο Δήμο της καινοτομίας. ΑΞΙΟΣ!  

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα