15.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

ΑρχικήFEATUREDΑλέξανδρος Καλπογιαννάκης: Χρυσό αστέρι προστέθηκε στο ψηφοδέλτιο του Ανδρέα Βασιλόπουλου

Αλέξανδρος Καλπογιαννάκης: Χρυσό αστέρι προστέθηκε στο ψηφοδέλτιο του Ανδρέα Βασιλόπουλου

Ανδρέας Βασιλόπουλος: Καλωσόρισες Αλέξανδρε, σε ευχαριστώ για την προθυμία σου να υπηρετήσεις τον δήμο μας και ανυπομονώ να συνεργαστούμε.

Το ψηφοδέλτιο του Ανδρέα Βασιλόπουλου, ολοένα και περισσότερο πλουτίζεται με νέους και ταλαντούχους υποψηφίους, που δίνουν αέρα στα πανιά της παράταξης «Δύναμη Ανάπτυξης».

Η δυναμική της ομάδας δράσης του Ανδρέα Βασιλόπουλου αποκτά σημαντική οντότητα, καθώς αποτελείται από έμπειρα κι ενθουσιώδη στελέχη κάθε ηλικίας, πανέτοιμα ν’ ανασκουμπωθούν για να υλοποιήσουν καινοτόμα προγράμματα με στόχο την πλήρη αναβάθμιση του δήμου μας σε κάθε επιμέρους τομέα.

Η ένταξη του Αλέξανδρου Καλπογιαννάκη στην ομάδα, αποτελεί απτό παράδειγμα των προαναφερόμενων.

Τον Αλέξανδρο καλοδέχτηκε ο υπ. Δήμαρχος Ρ-Π Ανδρέας Βασιλόπουλος τονίζοντας:

«Είναι ιδιαίτερη η χαρά μου ότι ο χρυσός ολυμπιονίκης μας, Αλέξανδρος Καλπογιαννάκης (Alexandros Kalpogiannakis) εντάχθηκε στην ομάδα της «Δύναμης Ανάπτυξης».

Πολλοί από τους συμπολίτες μας γνωρίζουν ήδη τις επιτυχίες του Αλέξανδρου στον αθλητισμό. Κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στην ιστιοσανίδα, στην Ολυμπιάδα Νέων που πραγματοποιήθηκε στο Μπουένος Άιρες το 2018 και σήμερα αγωνίζεται στην κατηγορία IQFOIL.

Ο Αλέξανδρος όμως διακρίνεται και στον “ακαδημαϊκό” στίβο. Είναι φοιτητής στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Αυτό όμως που βρήκαμε ως κοινό στόχο είναι το όραμά του να παρακινήσει τους νέους να βγουν στη φύση και ασχοληθούν με τα θαλάσσια σπορ, πρωταγωνιστώντας ως αθλητής και μέλος του Ναυταθλητικού Ομίλου “Οδυσσέας”.

Ως μέλος της «Δύναμης Ανάπτυξης», ο Αλέξανδρος θα διαδραματίσει βασικό ρόλο στην οργάνωση και υλοποίηση δράσεων που σχετίζονται με τον αθλητισμό και ιδιαίτερα την αξιοποίηση της θάλασσας ως στρατηγικό πυλώνα τουριστικής ανάπτυξης της περιοχής μας. Οι μοναδικές του εμπειρίες, οι γνώσεις αλλά κυρίως οι διασυνδέσεις που έχει εξασφαλίσει με την έως σήμερα πορεία του μας βοηθούν στο σχεδιασμό ενός πρωτόγνωρου αθλητικού προγράμματος που θα αγκαλιάσει μικρούς και μεγάλους λάτρεις της φύσης.

Καλωσόρισες Αλέξανδρε, σε ευχαριστώ για την προθυμία σου να υπηρετήσεις τον δήμο μας και ανυπομονώ να συνεργαστούμε».

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα