24.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΑρχικήFEATUREDΆλλη μια αυθαιρεσία(;) της διοίκησης Μπουρνούς στο Ντράφι!

Άλλη μια αυθαιρεσία(;) της διοίκησης Μπουρνούς στο Ντράφι!

Δεν έχουν τελειωμό τα έργα, τοπικού βεληνεκούς, της δημοτικής αρχής Μπουρνούς που ξεκινούν και στη συνέχεια σταματούν, είτε γιατί δεν διαθέτουν τις απαραίτητες αδειοδοτήσεις, είτε γιατί θεωρούνται αυθαίρετες κατασκευές, είτε επειδή απλά ανακαλούνται οι οικοδομικές άδειες που έχουν εκδοθεί μεν, αλλά…

Πολλά τα παραδείγματα, αυθαίρετο ξερίζωμα προ καιρού μανόλιας στην πλατεία Πικερμίου, πιο πρόσφατα η ακύρωση έργου στο Μπλε Λιμανάκι λόγω έλλειψης αδειοδοτήσεων, η ανάκληση αδειών στο Αμφιθέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου και του Κυνοκομείου Ραφήνας και άλλα που σκάνε κάθε λίγο και λιγάκι.

Σήμερα, μεσημέρι Σαββάτου 14 Μαΐου, άλλη μια αμφιλεγόμενη κατασκευή ξεκίνησε στο Ντράφι, με τη μερίδα υποψιασμένων κατοίκων να καλούν την άμεση δράση της ΕΛ.ΑΣ. για να εξετάσει αν υπάρχουν οι σχετικές αδειοδοτήσεις για το συγκεκριμένο έργο.

Βέβαια το συνεργείο των εργατών μόλις έσκασε μύτη το περιπολικό την κοπάνησε, (λέγεται, χωρίς να έχει διασταυρωθεί, ότι ένας πιάστηκε), κάτι που ενισχύει την άποψη ότι δούλευαν σε αυθαίρετη κατασκευή, που δυστυχώς ξεκίνησε απ’ το δήμο Ραφήνας-Πικερμίου.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες στο επίμαχο σημείο ο κος Μπουρνούς υποσχέθηκε σε τοπικό σύλλογο, το διοικητικό συμβούλιο του οποίου διάκειται φιλικά προς αυτόν, να κατασκευάσει κτίσμα γραφείων και συγκέντρωσης των μελών.

Σαν ιδέα δεν είναι κακή, όμως αν η δημοτική αρχή κατασκευάζει σε δασικό χώρο ένα αυθαίρετο κτίσμα, τότε ναι υπάρχει θέμα.

Σύμφωνα με την τοπική σύμβουλο Πικερμίου Αθηνά Πρόγιου, κατοίκου της περιοχής και αυτόπτη μάρτυρα του περιστατικού, το περιπολικό που έφτασε στο σημείο προερχόταν απ’ το Α.Τ. Παλλήνης. Ένεκα τούτου επικοινωνήσαμε με το εν λόγω αστυνομικό τμήμα για να μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες. Ωστόσο ο συνομιλητής μας αστυνομικός, ευγενικά μας προέτρεψε να επικοινωνήσουμε τη Δευτέρα με την υπηρεσία, όταν θα έχει καταγραφεί το συμβάν, να μας δώσουν απαντήσεις και σχετική ενημέρωση.

Θα επανέλθουμε όταν θα έχουμε συγκεντρώσει περισσότερες πληροφορίες επί του θέματος.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα