24.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΑναβάλλεται το Κοινοτικό Συμβούλιο Πικερμίου λόγω…ασθένειας του δημάρχου! – Πειθήνιο όργανο Μπουρνούς...

Αναβάλλεται το Κοινοτικό Συμβούλιο Πικερμίου λόγω…ασθένειας του δημάρχου! – Πειθήνιο όργανο Μπουρνούς ο Αδαμόπουλος;

Ούτε ο βασιλιάς ήλιος των Βερσαλλιών να ήτανε ο Βαγγέλης Μπουρνούς…

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στο δύσμοιρο δήμο Ραφήνας-Πικερμίου όπου κυβερνά ένας επαρμένος κι ανασφαλής τοπάρχης, ο οποίος φτάνει στο σημείο να επιβάλλει στους αυλικούς του αναβολή του Κοινοτικού Συμβουλίου επειδή απλά ασθενεί! Υπομονή συμπολίτες σε λίγους μήνες παρελθόν θα είναι κι’ αυτός κι οι αυλικοί του.

Δελτίο τύπου παράταξης «Δύναμη Ανάπτυξης» του υπ. Δημάρχου Ανδρέα Βασιλόπουλου:    

Παρασκευή και 13 για το Κοινοτικό Συμβούλιο Πικερμίου!
Η σημερινή (13/1/2023) ξαφνική και αναίτια αναβολή της συνεδρίασης του κοινοτικού συμβουλίου Πικερμίου, λόγω ασθενείας του δημάρχου, καταδεικνύει με το πιο ξεκάθαρο τρόπο την έλλειψη εμπιστοσύνης του δημάρχου στους συνεργάτες του, καθώς η παρουσία του στη συνεδρίαση δεν είναι υποχρεωτική και τον δήμαρχο – εφόσον επιθυμούσε – θα μπορούσε να τον αναπληρώσει αρμόδιος αντιδήμαρχος.
Ο Δήμαρχος με το έτσι θέλω, επιβάλλει την αναβολή της συνεδρίασης καταρρακώνοντας την αξιοπρέπεια του κοινοτικού συμβουλίου, το οποίο υποβιβάζει θεωρώντας το, υποχείριό του.
Στη δική μας διοίκηση το κοινοτικό συμβούλιο δεν θα έχει διακοσμητικό ρόλο, αλλά θα αποτελεί την αφετηρία σπουδαίων δράσεων και έργου στις τοπικές κοινότητες.

Γραφείο Τύπου Δύναμης Ανάπτυξης

Δημοτική Παράταξη Ραφήνας Πικερμίου
Υπ. Δήμαρχος Ανδρέας Βασιλόπουλος
Τηλ. 210 8056325 – www.dynamianaptyxis.gr

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα