20 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΑνοίξαμε φάκελο για τις Παιδικές Χαρές δήμου Ραφήνας-Πικερμίου

Ανοίξαμε φάκελο για τις Παιδικές Χαρές δήμου Ραφήνας-Πικερμίου

Μετά το περιστατικό με το ατύχημα παιδιού, ευτυχώς χωρίς τραυματισμό, στην Παιδική Χαρά του Πάρκου Καραμανλή στη Ραφήνα και τη διάσταση που πήρε το θέμα, παρουσιάζουμε μια ακόμα Παιδική Χαρά μέσα στον συνοικισμό της Ραφήνας στην οδό Σάπαρη, όπου υπάρχουν ατέλειες, με τον κίνδυνο τραυματισμού των παιδιών να είναι ορατός.

Το θέμα του ατυχήματος στην παιδική Χαρά του Πάρκου Καραμανλή συζητήθηκε στη συνεδρίαση του Δ.Σ. στις 12 Οκτωβρίου σε ερώτηση προ ημερησίας του επικεφαλής μείζονος μειοψηφίας Δαμιανού Φαφούτη, στην οποία ο δήμαρχος απάντησε ότι τόσο η επίμαχη Παιδική Χαρά του Πάρκου Καραμανλή, όσο κι οι άλλες έχουν πιστοποίηση. Απλά στην συγκεκριμένη έτυχε η πόρτα που έπεσε να έχει λιγότερη κόλλα και τα παιδιά που σκαρφάλωναν πάνω της την έριξαν τελικά.

Στη συνέχεια κι ο επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας Ανδρέας Βασιλόπουλος, έθιξε το εν λόγω θέμα κι επί προσθέτως ζήτησε να ενημερωθεί πόσες και ποιες Παιδικές Χαρές έχουν πιστοποίηση. Μάλιστα σήμερα 14 Οκτωβρίου αριθ. Πρωτ. ΒΑ3841021 κατέθεσε εγγράφως αίτημα όπου μεταξύ άλλων αναγράφεται: «Παρακαλώ να μας χορηγήσετε στοιχεία για την πορεία δημιουργίας σύγχρονων Παιδικών Χαρών δηλ. πόσες και σε ποιες περιοχές έχουν κατασκευαστεί με σύγχρονες προδιαγραφές, καθώς και πόσες απ’ αυτές έχουν λάβει πιστοποίηση, καθώς και αντίγραφα των πιστοποιητικών τους».

20211014 – Παροχή στοιχείων για επισκευές παιδικών χαρών και πιστοποίηση…

Παιδική Χαρά οδού Σάπαρη

Τα σχόλια της κας Καλαφάτη κάτω απ’ το δημοσιευμένο άρθρο μας για την Παιδική Χαρά του Πάρκου Καραμανλή, μας έδωσαν την αφορμή ν’ ανοίξουμε το φάκελο Παιδικές Χαρές. Την ευχαριστούμε επίσης για τις εικόνες απ’ την Π.Χ. της Σάπαρη. Ακολουθούν τα σχόλια της κας Καλαφάτη που τα λένε όλα

Vassia Kalafati

Γιατί ασχολείστε μόνο με μία παιδική χαρά;;Οι υπόλοιπες δηλαδή είναι εντάξει;;Σαπαρη, Άγιος Νικόλαος;;Πιστοποιημενα όργανα σε μη πιστοποιημενες παιδικές χαρές!!

Vassia Kalafati

Δεν φτάσανε τα χρήματα;;ποια είναι η δικαιολογία;;Η πινακίδα αναγράφει από 2 ετών και πάνω κατάλληλη…;;Ούτε ένας κάδος για τα σκουπίδια..είναι ωραίες εικόνες;;Θέλετε και άλλες;;

Ελπίζουμε σύντομα να μπορέσουμε να δώσουμε απαντήσεις στα ερωτηματικά της συμπολίτισσας.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα