29.3 C
Athens
Τετάρτη, 3 Ιουλίου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΑντιπρόεδρος Ε.Ε. του ΣΠΑΠ ο αντιδήμαρχος Ρ-Π Κώστας Ξηντάρας

Αντιπρόεδρος Ε.Ε. του ΣΠΑΠ ο αντιδήμαρχος Ρ-Π Κώστας Ξηντάρας

Αντιπρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΣΠΑΠ εκλέχτηκε ο αντιδήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου Κώστας Ξηντάρας. Του ευχόμαστε καλή δύναμη, κουράγιο και παραγωγική θητεία.

Ακολουθεί το ευχαριστήριο μήνυμα  Konstantinos Xintaras προς όσους τον εμπιστεύτηκαν, όπως ανέβηκε στη σελίδα του στο FB:

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συναδέλφους μου αιρετούς για την εκλογή μου στη θέση του αντιπροέδρου της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΣΠΑΠ.

Μαζί με τον πρόεδρο Βασίλη Ξυπολυτά και τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ θα κάνουμε τα πάντα για να δώσουμε στον Σύνδεσμο για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού τον ρόλο για τον οποίο ιδρύθηκε και λειτουργεί, τις δράσεις και το περιεχόμενο που περιμένουν οι πολίτες.

Είμαστε όλοι παρόντες για την Πεντέλη στην οποία γεννηθήκαμε και μεγαλώνουμε τώρα τις οικογένειές μας. Είμαστε όλοι παρόντες στον αγώνα για την προστασία του ευαίσθητου οικοσυστήματος, της ποιότητας ζωής των κατοίκων του βουνού και των παρυφών του, αλλά και ολόκληρης της Αττικής.

Ευχαριστώ και τους κατοίκους της Ραφήνας και του Πικερμίου, που με τη ψήφο τους μου έδωσαν τη δυνατότητα να προσφέρω στον τόπο μου και τους ανθρώπους του. Προχωράμε μπροστά σε νέα πορεία.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα