21 C
Athens
Τρίτη, 13 Μαΐου, 2025

ΑρχικήFEATUREDΑπ’ το κακό στο χειρότερο οι συνεδριάσεις του Δ.Σ. Ραφήνας-Πικερμίου

Απ’ το κακό στο χειρότερο οι συνεδριάσεις του Δ.Σ. Ραφήνας-Πικερμίου

Η κ. Τσεβά αποφάσισε να μην απαντά στις ερωτήσεις που της τίθενται άμεσα, αλλά γραπτώς όπως είπε: «για να μην παραποιηθούν τα λεγόμενά μου». Πώς να παραποιηθούν όσα λέει όταν καταγράφονται σε βίντεο;

Η ανεπάρκεια της Προέδρου του Σώματος οδηγεί σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις που ξεπερνούν τα όρια, οδηγούν σε έντονες λογομαχίες ακόμα και λεκτικές επιθέσεις εναντίον εκπροσώπων τοπικών ΜΜΕ που καλύπτουν τις συνεδριάσεις, αναγκάζοντας τους συμβούλους να σηκώνονται και ν’ αποχωρούν, με αποτέλεσμα να διακόπτεται η συνεδρίαση.

Η κ. Τσεβά προκειμένου, κατά τη συνήθειά της, να υποπέσει σε λεκτικά λάθη που αποδεικνύονται εν καιρώ ψέματα, αποφάσισε να ΜΗΝ απαντήσει στις ερωτήσεις που τις τέθηκαν, αλλά ν’ απαντήσει γραπτώς λέγοντας «για να μην παραποιηθούν τα λεγόμενά μου». Πώς να παραποιηθούν όσα λέει όταν καταγράφονται σε βίντεο;

Συμπερασματικά: Χρειάζεται θάρρος, υπομονή και κουράγιο να παρακολουθήσει κάποιος τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβούλου Ραφήνας-Πικερμίου.

Τελευταία Νέα

Σετικά άρθρα

Τελευταία Νέα

Επισκόπηση Απορρήτου

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες, όπως είναι η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η υποστήριξη στην ομάδα μας προκειμένου να κατανοεί ποιες ενότητες του ιστότοπου σάς φαίνονται πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Πολιτική Απορρήτου.