20 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

ΑρχικήFEATUREDΑποκεντρωμένη: Κλήση σε απολογία Μπουρνούς για πειθαρχικό παράπτωμα σοβαρής παράβασης καθήκοντος! (έγγραφο...

Αποκεντρωμένη: Κλήση σε απολογία Μπουρνούς για πειθαρχικό παράπτωμα σοβαρής παράβασης καθήκοντος! (έγγραφο φωτιά)

Νόμπελ κατηγοριών έχει κερδίσει ο τοπάρχης του δήμου μας Βαγγέλης Μπουρνούς! Κατηγορούμενος στη δίκη της φονικής φωτιάς στο Μάτι. Κλήση σε απολογία απ’ την Αποκεντρωμένη Διοίκηση για πειθαρχικό παράπτωμα σοβαρής παράβασης καθήκοντος, λόγω δόλου η βαριάς αμέλειας όπως αποκαλύπτεται σε έγγραφο φωτιά που δημοσιοποιούμε κι άλλες υποθέσεις που τρέχουν και θ’ αποκαλυφθούν εν καιρώ.

Ότι ο Βαγγέλης Μπουρνούς δεν τα πάει καθόλου καλά με την υπακοή στους νόμους της πατρίδας μας, αποτελεί κοινό μυστικό στους κατοίκους του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου. Άλλο βέβαια να υπάρχουν ψίθυροι δεξιά κι αριστερά κι άλλο να υπάρχουν επίσημα έγγραφα που το αποδεικνύουν πέραν πάσης αμφιβολίας.

Ένα τέτοιο έγγραφο φωτιά βρίσκεται στα χέρια μας εδώ και πολλές μέρες, χωρίς μέχρι τώρα να το έχουμε δημοσιοποιήσει, ψάχνοντας περαιτέρω ενέργειες του κου Μπουρνούς. Όμως μια κουτσομπολίστικη δημοσιοποίηση που κοινοποιήθηκε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης χωρίς λεπτομέρειες, την οποία κατάλαβαν ελάχιστοι που είχαν γνώση του εν λόγω εγγράφου, μας υποχρεώνει να το θέσουμε υπόψη των συμπολιτών μας.

Αφορά έγγραφο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης τον Ιούλιο του 2022 (12/7/2022 αρ. πρωτ. ΕΜΠ 408) και αρ. πρωτ. παραλαβής απ’ το δήμο τον Αύγουστο του 2022 (αρ. ΕΜΠ πρωτ. 32/5-8-2022), με το οποίο ο δήμαρχος Μπουρνούς καλείται ν’ απολογηθεί για  πειθαρχικό παράπτωμα σοβαρής παράβασης καθήκοντος, λόγω δόλου η βαριάς αμέλειας, για δύο κατορθώματά του, την ενοικίαση του κτιρίου του πρώην ΟΤΕ επί της Φλέμινγκ και την αγορά οικοπέδου στην Διασταύρωση για τη δημιουργία τέρματος της αστικής συγκοινωνίας, που δεν υπήρξε ποτέ.

Στο έγγραφο αναφέρεται:

1ον  «Η άσκηση πειθαρχικού ελέγχου του Ευάγγελου Μπουρνούς, ως προς τη μίσθωση και διαμόρφωση του ακινήτου Φλέμινγκ και Εθνικής Αντιστάσεως στη Ραφήνα (πρώην ΟΤΕ), γιατί κατά τη διενέργεια ελέγχου απ’ τις επιτόπιες επισκέψεις κλιμακίου της ΕΑΔ διαπιστώθηκε ότι το εν λόγω ακίνητο δεν αξιοποιείτο για το λόγο για τον οποίο πραγματοποιήθηκε αρχικά η μίσθωσή του»  και

2ον «Ως προς την αγορά και διαμόρφωση οικοπέδου στην περιοχή Διαστάυρωσης Ραφήνας, επειδή δεν χρησιμοποιήθηκε για τερματικός σταθμός της αστικής γραμμής 314…»

Παρότι ο ΟΑΣΑ Α.Ε. τροποποίησε και επέκτεινε το τέρμα σε νέα θέση (στο Ν. Βουτζά), η Οικονομική Επιτροπή του δήμου, ενώ γνώριζε την τροποποίηση, κατακύρωσε την αγορά του οικοπέδου!

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα