17.3 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚαραϊβάζ: Δυο διαμερίσματα αγόρασε ο 40χρονος μετά τη δολοφονία – Τα ακριβά...

Καραϊβάζ: Δυο διαμερίσματα αγόρασε ο 40χρονος μετά τη δολοφονία – Τα ακριβά «γούστα» του

Δύο διαμερίσματα φέρεται να αγόρασε ο 40χρονος συλληφθείς για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ.

Τα… ακριβά γούστα του 40χρονου που συνελήφθη για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ και, μαζί με τον αδερφό του, προφυλακίστηκε χθες, Τετάρτη, έχουν μπει στο μικροσκόπιο των Αρχών. Σύμφωνα με πληροφορίες του T-live, ο 40χρονος αγόρασε μετά τη δολοφονία του δημοσιογράφου, δύο διαμερίσματα στον Γέρακα.

Η πρώτη αγορά έγινε επτά μήνες μετά τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, τον Νοέμβριο του 2021. Αφορά στην αφορά μιας μεζονέτας 100 περίπου τετραγωνικών μέτρων, την οποία φέρεται να αγόρασε για 40.000 ευρώ.

Περίπου 14 μήνες μετά, τον περασμένο Φεβρουάριο ο 40χρονος, πληρώνοντας πάλι με μετρητά, αγόρασε, από τους ίδιους πωλητές, ένα διαμέρισμα 65 τετραγωνικών μέτρων, έναντι του ποσού των 30.000 χιλιάδων ευρώ και περίπου στο ένα τρίτο της αντικειμενικής αξίας  του.

Στην ίδια γειτονιά, 300 μέτρα από το σημείο όπου βρίσκονται τα δυο αυτά νεοαποκτηθέντα διαμερίσματα, βρίσκεται η διεύθυνση που ο 40χρονος δηλώνει ως τόπο κατοικίας του. Πρόκειται για πολυτελές διαμέρισμα το οποίο ανήκει στη σύζυγό του και διαθέτει και πισίνα.

Το… μυστήριο με την κόκκινη Ferrari

Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, ο 40χρονος κυκλοφορούσε με μια κόκκινη Ferrari και ανέβαζε σχετικές φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το απόκτησε στην τιμή των μεταξύ 10.000 έως 50.000 ευρώ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι ο 40χρονος δεν κυκλοφορούσε μόνο με αυτή τη Ferrari αλλά και με άλλα πέντε πολυτελέστατα και γρήγορα αυτοκίνητα.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα