24.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΑρχικήFEATUREDΑτού για τον Ανδρέα Βασιλόπουλο ο υπ. Δ.Σ. Κυριάκος Μαϊόπουλος

Ατού για τον Ανδρέα Βασιλόπουλο ο υπ. Δ.Σ. Κυριάκος Μαϊόπουλος

Ο Κυριάκος έχει αναλάβει το Γραφείο Τύπου της παράταξης «Δύναμη Ανάπτυξης» του υπ. Δημάρχου Ρ-Π Ανδρέα Βασιλόπουλου. Είναι μεγάλη μας χαρά η συνεργασία μαζί του στο δύσκολο έργο ενημέρωσης των συμπολιτών μας…

Η υποψηφιότητα του Κυριάκου Βασιλόπουλου ως δημοτικού σύμβουλου του Ανδρέα Βασιλόπουλου, δίνει αέρα νίκης στην παράταξη. Ο Κυριάκος, διαθέτει εξαιρετικά προσόντα, είναι πειθαρχημένος, οργανωτικός, έμπιστος και αποτελεσματικός σ’ ότι αναλαμβάνει να φέρει σε πέρας. Η πολυετής πείρα που αποκόμισε ασχολούμενος με την τοπική ενημέρωση – ήταν ο πρώτος που εισήγαγε στην περιοχή την διαδικτυακή ενημέρωση.

Ίδρυσε το πρώτο blog της Ραφήνας, το rafina stage κι ως blogger δημοσίευε τα στραβά και τ’ ανάποδα της περιοχής με περισσή κοσμιότητα, ειλικρίνεια και ήθος. Αργότερα υπήρξε βασικός συνεργάτης και συνιδρυτής του rpn.gr, που κέρδισε την πρώτη θέση στη συνείδηση των συμπολιτών μας, κυρίως χάρη στην αξιοπιστία των τοπικών ειδήσεων, χωρίς να υποκύψει ποτέ σε οποιαδήποτε επέμβαση παραποίησης τοπικών γεγονότων.

Ο Κυριάκος έχει αναλάβει το Γραφείο Τύπου της παράταξης «Δύναμη Ανάπτυξης». Είναι μεγάλη μας χαρά η συνεργασία μαζί του στο δύσκολο έργο ενημέρωσης των συμπολιτών μας, για τις αδυναμίες που παρουσιάζει η διοίκηση Μπουρνούς και η ανάδειξη των πλεονεκτημάτων του Ανδρέα Βασιλόπουλου και των συνεργατών που απαρτίζουν την ομάδα κρούσης της παράταξης, με στόχο την αναβάθμιση Ραφήνας και Πικερμίου ως Δήμου Καινοτομίας, με ότι αυτό συνεπάγεται για την ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων τόσο των διαφόρων περιοχών, όσο κυρίως των ανθρώπων που κατοικούν σ’ αυτές.

Πως καλωσόρισε την υποψηφιότητα Μαϊόπουλου ο υπ. Δήμαρχος Ανδρέας Βασιλόπουλος:

Μαζί μας στη Δύναμη Ανάπτυξης ο Κυριάκος Μαϊόπουλος. Ένας αξιοπρεπής και ενεργός δημότης, κάτοικος του κέντρου της Ραφήνας, με καθαρό λόγο.
Ο Κυριάκος είναι σε όλους μας γνωστός από την εικοσαετή του παρουσία στην τοπική ενημέρωση, αλλά και από τη σημαντική του προσφορά στον Ιερό Ναό της Παντοβασίλισσας τα τελευταία χρόνια. Υποψήφιος στις προηγούμενες εκλογές με την παράταξη του Γιώργου Χριστόπουλου, είναι σήμερα μαζί μας για να συμβάλλει στη βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών του και στην επίλυση των αυτονόητων προβλημάτων τους που χρονίζουν και στη Ραφήνα και στο Πικέρμι.
Έχοντας άξιους ανθρώπους στο πλευρό μας θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να φτιάξουμε έναν Δήμο με προδιαγραφές όμορφης και αξιοπρεπούς διαβίωση, ένα Δήμο όπως μας αξίζει.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα