24.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΑρχικήFEATUREDΤόπο στα νιάτα: Ο Χρήστος Κυριακούλης υπ. Δ.Σ. του υπ. Δημάρχου Ρ-Π...

Τόπο στα νιάτα: Ο Χρήστος Κυριακούλης υπ. Δ.Σ. του υπ. Δημάρχου Ρ-Π Ανδρέα Βασιλόπουλου

Ο Χρήστος Κυριακούλης αποτελεί το νέο αίμα που έχει τόση ανάγκη ο δήμος Ραφήνας-Πικερμίου για να οδηγηθεί σ’ ένα μέλλον καινοτομίας

Γέννημα θρέμμα του βουνού της Ραφήνας ο Χρήστος Κυριακούλης, φιλοδοξεί με τις ιδιαίτερες γνώσεις του για τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο οικισμός της Αγίας Τριάδας όπου κατοικεί με την οικογένειά του, να συμβάλλει στην επίλυσή τους.

Αναγνωρίζει στο πρόσωπο του Ανδρέα Βασιλόπουλου, τον αυριανό Δήμαρχο που θ’ ασχοληθεί με σοβαρότητα και υπευθυνότητα στα προβλήματα ώστε ν’ αναδειχθεί η ομορφιά του περιαστικού δάσους της Ραφήνας, ενός μοναδικού πνεύμονα πρασίνου που χρειάζεται ιδιαίτερη προστασία από απευκταία καταστροφή λόγω πυρκαγιάς.

Ακόμα σημαντική θα είναι η συμβολή του Χρήστου στην ανάδειξη της τοπικής αγοράς λόγω επαγγελματικής εξειδίκευσης ως τεχνικός σύμβουλος πωλήσεων, σε μεγάλο πολυκατάστημα εντός του Διεθνούς Αεροδρομίου “Ελ. Βενιζέλος”.

Το άστρο του Χρήστου προστίθεται στ’ αστέρια που κοσμούν και θα προστεθούν μελλοντικά στο ψηφοδέλτιο Βασιλόπουλου…

Ο Ανδρέας Βασιλόπουλος πιστεύει στους νέους ανθρώπους:

Καλωσορίζουμε στη Δύναμη Ανάπτυξης τον Χρήστος Κυριακούλης. Νέος με θέληση για προσφορά στη τοπική αυτοδιοίκηση, αλλά και γνώση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι νέοι στην περιοχή μας.
Ο Χρήστος Κυριακούλης εργάζεται ως τεχνικός σύμβουλος πωλήσεων, σε μεγάλο πολυκατάστημα εντός του Διεθνούς Αεροδρομίου “Ελ. Βενιζέλος”. Σε ένα επιχειρηματικό περιβάλλον υψηλών απαιτήσεων, αξιοποιώντας τις γνώσεις και την εμπειρία του, αλλά και τις δυνατότητες των υφισταμένων του, ο Χρήστος έχει ήδη κερδίσει την εμπιστοσύνη όλων όσοι συνεργάζονται μαζί του.

Κατοικεί από γεννήσεως του στον οικισμό της Αγίας Τριάδας και είναι άμεσος γνώστης των πάμπολλων προβλημάτων της περιοχής, για τα οποία μας έχει βοηθήσει ώστε να συμπεριλάβουμε στο πρόγραμμά μας με τις ανάλογες εφαρμόσιμες λύσεις.
Στις εκλογές του 2019 είχε συμπορευτεί με τον Γιώργο Χριστόπουλο. Σήμερα είναι μαζί μας καθιστώντας την ομάδα μας ακόμα πιο ικανή για την οικοδόμηση ενός σύγχρονου και αποτελεσματικού Δήμου.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα