26.1 C
Athens
Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΔΗΛΩΣΗ ΧΡΗΣΤΟΥ ΤΣΙΓΑΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ

ΔΗΛΩΣΗ ΧΡΗΣΤΟΥ ΤΣΙΓΑΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ

«Συγχαίρω τον κ. Φιλίππου για την εκλογή του. Η ετυμηγορία των Πολιτών, είναι απολύτως σεβαστή και η εντολή τους προς τον νεοκλεγέντα Δήμαρχο, είναι να είναι ο Δήμαρχος των τεσσάρων επόμενων χρόνων και των πέντε Κοινοτήτων του Δήμου μας, που θα συνθέσει και θα βάλει σε προτεραιότητα την ανάπτυξη και τον εκσυγχρονισμό της Πόλης μας.

Η Λαϊκή Εντολή ήταν σαφής. Οι Πολίτες του Δήμου Σαρωνικού δεν δίνουν λευκή επιταγή στον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο. Οι Πολίτες, μας έδωσαν σαφή εντολή να συμμετέχουμε και να συμβάλλουμε μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο στην υλοποίηση του οράματός μας, του οράματός τους.

Αυτό και θα κάνουμε. Θα είμαστε εκεί για να στηρίξουμε τη νέα Δημοτική Αρχή σε οτιδήποτε θετικό, αλλά και να σταθούμε απέναντι σε όποια λογική και απόφαση γυρίζει τον Τόπο πίσω και βάζει τους Πολίτες στο περιθώριο.

Θα είμαστε εκεί, όχι μόνο μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο αλλά και στην κάθε γειτονιά, γιατί ο «ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ – ΝΕΑ ΠΝΟΗ», δεν ήταν απλά ένας εκλογικός Συνδυασμός, ήταν και θα συνεχίσει να είναι ο Συνδυασμός των Πολιτών για τον Τόπο τους, το όχημα για να είναι οι Πολίτες στο προσκήνιο».

Χρήστος Τσιγαρίδας

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα