21.3 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΔήμος Ρ-Π: Αποστολή βοήθειας στους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας

Δήμος Ρ-Π: Αποστολή βοήθειας στους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας

Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση των πολιτών της Ραφήνας και του Πικερμίου στο κάλεσμα  του Δήμου για τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς  συνανθρώπους μας στην Καρδίτσα , που βρέθηκαν στη δίνη της καταστροφής.

Ήδη σήμερα «πακεταρίστηκαν» από το ΔΟΠΑΠ  7 παλέτες  με κουβέρτες και κλινοσκεπάσματα  που είχαν συγκεντρωθεί το προηγούμενο διάστημα  και πήραν το δρόμο τους για το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Καρδίτσας.

Το Σαββατοκύριακο θα ακολουθήσει το δεύτερο κομμάτι της αποστολής βοήθειας  με τα συγκεντρωμένα τρόφιμα μακράς διάρκειας, ειδών ατομικής υγιεινής και καθαριστικών.

Ο Δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου Ευάγγελος Μπουρνούς και ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ Σπύρος Λουκάτος  εκφράζουν δημόσια  τις ευχαριστίες τους στους συμπολίτες μας για την αθρόα , ανιδιοτελή, συγκινητική συμμετοχή τους στην κοινή προσπάθεια και την ανθρωπιστική αλληλεγγύη που επέδειξαν στην πράξη για μια ακόμη φορά.

Στην αποστολή βοήθησε αφιλοκερδώς η εταιρεία V.N.T, αναλαμβάνοντας τη μεταφορά όλων των συγκεντρωθέντων ειδών στους διαμετακομιστικούς σταθμούς.

Ο Δήμος Ραφήνας Πικερμίου και οι πολίτες του, έχουν ζήσει και ξέρουν τι σημαίνει καταστροφή, αλλά και τι σημαίνει η ανθρώπινη αλληλεγγύη. Το καλοκαίρι του ’18 η Καρδίτσα στάθηκε στο πλευρό των δοκιμαζόμενων συμπολιτών μας. Σήμερα οι πολίτες της Ραφήνας και του Πικερμίου στέκονται στο πλευρό των συνανθρώπων τους στην Καρδίτσα με όλη τους την ψυχή.  

 

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα