22.1 C
Athens
Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΔύναμη Ανάπτυξης: ΜΑΖΙ με τον Ανδρέα η Σοφία Γρίφιζα

Δύναμη Ανάπτυξης: ΜΑΖΙ με τον Ανδρέα η Σοφία Γρίφιζα

Στη μεγάλη ομάδα της ‘Δύναμης Ανάπτυξης” και η Σοφία Γρίφιζα.

Λίγα λόγια καλωσορίζοντας την Σοφία στο ψηφοδέλτιο του Ανδρέα Βασιλόπουλου:

Η Σοφία είναι γνωστή σε πολλούς από εσάς, καθώς έχει μεγαλώσει στην καρδιά της Ραφήνας. Μια δυναμική γυναίκα, μητέρα τριών παιδιών και επαγγελματίας Makeup & Nail Artist.

Εκτός από τον επαγγελματικό της ρόλο, η Σοφία είναι ενεργό μέλος στο σύλλογο τριτέκνων της Ανατολικής Αττικής “Ο Άγιος Νεκτάριος” και στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Νηπιαγωγείου Ραφήνας.

Η προσωπική και επαγγελματική της εμπειρία την καθιστούν ιδανική για τον ρόλο που έχει επιλέξει να αναλάβει στην ” Δύναμη Ανάπτυξης”. Είναι μια γυναίκα που ενδιαφέρεται ειλικρινά για την κοινότητά μας και δεν διστάζει να αφιερώσει τον χρόνο της και την ενέργειά της για την βελτίωσή της. Με την ένταξη της Σοφίας στην ομάδα μας θα αντιμετωπίσουμε θέματα όπως η εκπαίδευση, η ασφάλεια των παιδιών μας, οι σχολικές υποδομές και οι δημόσιοι χώροι, σκοπεύουμε να δημιουργήσουμε έναν δήμο που θα αντανακλά τις αξίες και τις ανάγκες μας.

Η Σοφία είναι αποφασισμένη, όπως όλοι μας στην “Δύναμη Ανάπτυξης”, να προσπαθήσει για να δοθούν λύσεις σε όλα αυτά τα προβλήματα και ακόμη περισσότερα, να είναι η φωνή σας στο τοπικό συμβούλιο και να εργαστεί για να αναβαθμίσουμε την περιοχή μας.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα