14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ«Δύναμη Ανάπτυξης»: Συνέντευξη Φ. Τζουρμέκα υπ. Δ.Σ. με τον Α. Βασιλόπουλο στο...

«Δύναμη Ανάπτυξης»: Συνέντευξη Φ. Τζουρμέκα υπ. Δ.Σ. με τον Α. Βασιλόπουλο στο OnCamera.gr

Φ. Τζουμέρκας: "Στη πόλη μας δεν βλέπουμε έργα"

Με την εμπειρία που αποκόμισε ως εν ενεργεία δημοτικός σύμβουλος μειοψηφίας με την παράταξη «Δύναμη Ανάπτυξης» δίπλα στον Ανδρέα Βασιλόπουλο, ο Φίλιππος Τζουμέρκας, διαπιστώνει ότι στο δήμο εκτός των έργων της κεντρικής διοίκησης, δεν γίνονται έργα ανακούφισης της καθημερινότητας των πολιτών.

Παραμένει δίπλα στον υπ. Δήμαρχος Ανδρέα Βασιλόπουλο, ανανεώνοντας την υποψηφιότητά του, εκτιμώντας ότι ο Ανδρέας εκτός της εμπειρίας του στη δημόσια διοίκηση, διαθέτει διοικητικά προσόντα, τα οποία αναδεικνύονται με την οργάνωση και τους κανόνες που εφαρμόζει και στην προεκλογική του εκστρατεία.

Το μεγάλο παράπονο του κου Τζουμέρκα είναι, ότι τα χρόνια που υπηρετεί ως δημοτικός σύμβουλος δεν είδε ένα συγκεκριμένο προγραμματισμό στην διοίκηση Μπουρνούς, ούτε φυσικά όπως θα έπρεπε ένα ξεχωριστό πρόγραμμα – απάντηση στα προβλήματα καθημερινότητας κάθε τοπικής κοινωνίας.

Ο Φίλιππος Τζουμέρκας προτίθεται με τις γνώσεις και την εμπειρία του ως διευθυντής ποιότητας και προστασίας νερού της ΕΥΔΑΠ, να βοηθήσει αποτελεσματικά το δήμο στους τομείς ύδρευσης και αποχέτευσης.

Παρακολουθήστε όσα είπε ο Φίλιππος Τζουμέρκας στην εκπομπή του oncamera «Αντικριστά» στην αποκαλυπτική συνομιλία που είχε ως προσκεκλημένος της Φωτεινής Νάσσου  ΕΔΩ

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα