14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΑρχικήFEATUREDΕφιάλτης Μπουρνούς ο Βασιλόπουλος – Αναδεικνύει έκνομες ενέργειες Μπουρνούς και τον τρέπει...

Εφιάλτης Μπουρνούς ο Βασιλόπουλος – Αναδεικνύει έκνομες ενέργειες Μπουρνούς και τον τρέπει σε φυγή

Αδυναμία Μπουρνούς να χειριστεί τον πανικό που του δημιουργεί η εμπεριστατωμένη πλην σκληρή κριτική που δέχεται απ’ τον μεγάλου βεληνεκούς μοναδικό του αντίπαλο, Ανδρέα Βασιλόπουλο.

Μόνος (Βασιλόπουλος) εναντίον όλων (Μπουρνούς – Γαβριήλ – Καλφαντής – Μπατάλης) τους βγάζει εκτός τερέν, με αποτέλεσμα την διακοπή της συνεδρίασης.

Μια άνευ προηγουμένου επίδειξη ισχύος, του Ανδρέα Βασιλόπουλου, κατά τη διάρκεια της σημερινής, 23/5, συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, βγάζει εκτός εαυτού τον Βαγγέλη Μπουρνούς, που παρά τις υποστηρικτικές προσπάθειες των αντιδημάρχων του, Γαβριήλ – Καλφαντή – Μπατάλη, τρέπει σε φυγή και διακοπή της συνεδρίασης.

Ιστορικό

Όλα ξεκίνησαν ομαλά με την έναρξη της συνεδρίασης, έως ότου η Κατερίνα Παπαδοπούλου άσκησε το δικαίωμά της παίρνοντας το λόγο για ερωτήσεις. Δυστυχώς οι ερωτήσεις της κας Παπαδοπούλου αφορούσαν κλήση προς απολογία του δημάρχου για σειρά πειθαρχικών αδικημάτων, τα οποία ενισχύθηκαν απ’ τον Ανδρέα Βασιλόπουλο όταν του δόθηκε ο λόγος αμέσως μετά, με αποτέλεσμα τον έκδηλο εκνευρισμό του κου Μπουρνούς, που ένιωσε παγιδευμένος χωρίς να μπορεί ν’ απαντήσει με σαφήνεια.

Ένεκα τούτου διάλεξε ως άμυνα την επίθεση, καταλογίζοντας στον Βασιλόπουλο ότι κάνει συνέχεια προσφυγές με αποτέλεσμα ν’ αναγκάζεται σε απολογία για πολλές «έκνομες» ενέργειές του. Μάλιστα θέλοντας να εκθέσει τον Βασιλόπουλο στα μάτια της κοινωνίας, είπε ότι τον μήνυσε για το κοιμητήριο Ραφήνας που δεν είναι νόμιμο. Κάτι που αντέκρουσε ο Βασιλόπουλος λέγοντας ότι δεν τον μήνησε, απλά ζήτησε να επιβεβαιώσει τα λεγόμενα Μπουρνούς ότι έχει πάρει άδεια για την επέκταση του κοιμητηρίου κι αποκαλύφτηκε ότι δεν υπάρχει καμιά άδεια.

Κι όταν ο Μπουρνούς του είπε ότι κανείς μέχρι τώρα δεν έχει θίξει την ανυπαρξία άδειας κοιμητηρίου εδώ κι ενενήντα χρόνια, ο Βασιλόπουλος αντέτεινε ότι θα έπρεπε να κινήσει τις διαδικασίες νομιμοποίησης του κοιμητηρίου.

Ο Βασιλόπουλος όμως δέχτηκε επίθεση κι απ’ τον αντιδήμαρχο Παναγιώτη Γαβριήλ στο θέμα του παραολυμπιακού κέντρου Ραφήνας, λέγοντας ότι ως αντιδήμαρχος είχε υπερθεματίσει για την κατασκευή-λειτουργία του και τώρα εναντιώνεται. Απαντώντας ο Βασιλόπουλος τόνισε ότι και τότε και τώρα είναι υπέρ του έργο – αποδεικνύεται απ’ την θετική ψήφο του στο εν λόγω θέμα – αλλά είναι κάθετα αντίθετος στην παραχώρηση του χώρου σε εκτός δήμου παράγοντες. Κάτι που ηθελημένα ή άθελα δεν κατάλαβε ο Γαβριήλ και εξακολούθησε τον επιθετικό του τόνο αποκαλώντας τον ψεύτη.

Ανδρέας Βασιλόπουλος: Κάνετε αντιπολίτευση στην αντιπολίτευση

Ήρεμος αλλά με επιμονή ο Βασιλόπουλος επαναλάμβανε ότι δεν είναι ενάντια στο έργο, αλλά είναι εναντίον της παραχώρησης χρήσης σε εξωγενείς παράγοντες με τον δήμο να μπορεί να το χρησιμοποιεί τις μισές ώρες λειτουργίας, ενώ έλεγε συνέχεια «κάνετε αντιπολίτευση στην αντιπολίτευση!» Επειδή δεν γινόταν κατανοητός είπε την ατάκα «εσείς το ξεπουλήσατε» με αποτέλεσμα να δεχτεί λεκτικές επιθέσεις απ’ τον Καλφαντή «άντε παράτα μας» του είπε κι απ’ τον Μπατάλη, με αποτέλεσμα ναι μετατραπεί η συνεδρίαση σε ρινγκ.

Κώστας Μώρος: Διακόψτε τη διαδικτυακή μετάδοση!

Ενώ γινόταν το έλα να δεις ο Πρόεδρος του Σώματος Κώστας Μώρος απαίτησε απ’ τον εικονολήπτη του oncamera να διακόψει τη διαδικτυακή σύνδεση, κάτι που βεβαίως δεν έγινε. Κάνοντας έξαλλο τον δήμαρχο, ο οποίος αποχώρησε απ’ την αίθουσα και στάθηκε στον προθάλαμο για να ποστάρει απαράδεκτο για συνετό άτομο κείμενο, δείχνοντας την αδυναμία του να χειριστεί τον πανικό που του δημιουργεί η εμπεριστατωμένη πλην σκληρή κριτική που δέχεται απ’ τον μεγάλου βεληνεκούς μοναδικό του αντίπαλο, Ανδρέα Βασιλόπουλο.

Το post Μπουρνούς

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα