15.9 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΕγκαίνια 2ου Δημοτικού Σχολείου Ν. Μάκρης, παρουσία Μακαριότατου Αρχιεπισκόπου κ. Ιερωνύμου και...

Εγκαίνια 2ου Δημοτικού Σχολείου Ν. Μάκρης, παρουσία Μακαριότατου Αρχιεπισκόπου κ. Ιερωνύμου και Υπουργού κ. Σταϊκούρα

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα, 19/1/2024, τα εγκαίνια των νέων σύγχρονων εγκαταστάσεων του 12θέσιου 2ου Δημοτικού Σχολείου Ν. Μάκρης από τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστο Σταϊκούρα και τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. κ. Ιερώνυμο.

Η Αντιπεριφερειάρχης Αν. Αττικής κ. Βίκυ Καβαλλάρη, εκπροσωπώντας τον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Νίκο Χαρδαλιά, παρευρέθη στην τελετή του Αγιασμού, την οποία τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος κ.κ. Κύριλλος, παρουσία του Δημάρχου Μαραθώνα Στέργιου Τσίρκα. Παρευρέθηκαν επίσης, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της «Κτιριακές Υποδομές ΑΕ» (ΚΤ.ΥΠ. Α.Ε.) κ. Τιμολέων Κατσίπος, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΤ.ΥΠ. Α.Ε. κ. Αθανάσιος Γιάνναρης, η Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας κ. Έρρικα Πρεζεράκου, άλλα στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, εκπρόσωποι του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου και πλήθος κόσμου.

Το σχολείο αποτελείται από δύο ανεξάρτητα κτίρια τα οποία εκτείνονται σε τέσσερις (4) ορόφους και ένα υπόστεγο – χώρο διαλείμματος και έχει τη δυνατότητα να φιλοξενεί 300 μαθητές. Το διδακτήριο αποτελείται από δύο πτέρυγες. Η πρώτη περιλαμβάνει τους χώρους διοίκησης, τις αίθουσες διδασκαλίας και τα εργαστήρια, ενώ η δεύτερη περιλαμβάνει την αίθουσα πολλαπλών χρήσεων με τους βοηθητικούς της χώρους.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα