24 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΕξαφανίστηκαν τα ίχνη της αυθαίρετης(;) κατασκευής που ετοιμαζόταν στο Ντράφι (φωτο)

Εξαφανίστηκαν τα ίχνη της αυθαίρετης(;) κατασκευής που ετοιμαζόταν στο Ντράφι (φωτο)

Το Σάββατο 14/5 εργοτάξιο, την Τρίτη 17/5 το εργοτάξιο έχει εξαφανιστεί ως διά μαγείας

Η αστραπιαία απομάκρυνση των καλουπιών, του σιδερένιου πλέγματος, των οικοδομικών υλικών και η παύση κάθε οικοδομικής δραστηριότητας σε κοινόχρηστο χώρο του Ντραφίου μετά από επέμβαση της αστυνομίας, αποδεικνύει ότι στο επίμαχο σημείο η δημοτική αρχή Μπουρνούς επιχειρούσε αυθαίρετη επέμβαση Άλλη μια αυθαιρεσία(;) της διοίκησης Μπουρνούς στο Ντράφι!

Το θέμα δεν σταματά βέβαια εδώ καθώς δημοσιογραφικές πληροφορίες μας αναφέρουν:

α)  Οι σύμβουλοι της Δ.Ε. Πικερμίου Κώστας Κυριαζής και Αθηνά Πρόγιου έστειλαν επιστολή στον πρόεδρο κο Αδαμόπουλο ζητώντας την σύγκληση του κοινοτικού συμβουλίου για να συζητηθεί το θέμα.

β) Άμεση ήταν η απάντηση του… δημάρχου(!) στον οποίο έστειλε την επιστολή των δύο κοινοτικών συμβούλων ο πρόεδρος της κοινότητας Πικερμίου Θανάσης Αδαμόπουλος(!).

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες μας, ο κος Μπουρνούς στην απαντητική του επιστολή προσπαθεί να κάνει το άσπρο – μαύρο αραδιάζοντας ως συνήθως αληθινά ψέματα, ενώ τα ίδια τα γεγονότα τον διαψεύδουν.

Θα επανέλθουμε όταν έλθει στα χέρια μας η σχετική αλληλογραφία, για να γίνει κτήμα κάθε ενδιαφερόμενου πολίτη του δήμου.

Πριν                                  και                   Μετά

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα