20 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

ΑρχικήFEATUREDΕνδιαφέρουσα πρωτοβουλία συλλόγων του Ν. Βουτζά για την "εναλλακτική διαχείριση απορριμμάτων στις...

Ενδιαφέρουσα πρωτοβουλία συλλόγων του Ν. Βουτζά για την “εναλλακτική διαχείριση απορριμμάτων στις τοπικές κοινωνίες”

Δήμος 3Β: Πρωτοπόρος ο Κωνσταντέλλος στην εναλλακτική διαχείριση απορριμμάτων στην πηγή. Παραβρέθηκαν οι δήμαρχοι Μαραθώνα Στέργιος Τσίρκας και Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνταντέλλος, με απόντα τον δήμαρχο Ραφήνας-Πικερμίου Βαγγέλη Μπουρνούς.

Σπουδαία πρωτοβουλία συλλόγων του Ν. Βουτζά η εκδήλωση με θέμα: “Η εναλλακτική διαχείριση απορριμμάτων στις τοπικές κοινωνίες”, όπου πρωταγωνίστησε ο δήμαρχος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, ο οποίος κατόρθωσε να μειώσει στο 50% τα προς ταφή απορρίμματα, μετά από πολυετή ενασχόληση με την διαχείριση των απορριμμάτων στο δήμο του.

Μεγάλος απών ο δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου, τον οποίο ο κος Κωνσταντέλλος χαρακτήρισε «ουρά της Περιφέρειας», μαζί με τους δημάρχους που συμμετέχουν στο ΔΣ του ΕΔΣΝΑ, κάτι που δικαιολογεί την απουσία Μπουρνούς, όπως και την αποχώρηση των δύο αντιδημάρχων του, που έφυγαν αμέσως μετά την προαναφερόμενη αναφορά Κωνσταντέλλου.

Ο υπ. δήμαρχος Ρ-Π Ανδρέας Βασιλόπουλος παραβρέθηκε συνοδευόμενος απ’ τους υπ. συμβούλους του Φίλιππο Τζουμέρκα, Σάββα Ιωαννίδη, Δημήτρη Ζώγκα και Κυριάκο Μαϊόπουλο.

Στην παρέμβαση Βασιλόπουλου, φάνηκε η διαχρονική συνεργασία του με τον Κωνσταντέλλο σε θέματα διαχείρισης απορριμμάτων στην πηγή, με καλή πρακτική την δράση Βασιλόπουλου για τα κλαδικά.

Ενδιαφέρουσα η δήλωση του Ανδρέα Βασιλόπουλου όπου αναφέρει:

«Εμείς στη “Δύναμη Ανάπτυξης”, πιστεύουμε ακράδαντα ότι ο αγώνας για την εναλλακτική διαχείριση των απορριμμάτων είναι συλλογικός και μας αφορά όλους. Αναγνωρίζουμε τον επείγοντα χαρακτήρα της κατάστασης και δεσμευόμαστε να εφαρμόσουμε αποτελεσματικές και βιώσιμες πρακτικές διαχείρισης απορριμμάτων που καλύπτουν τις ανάγκες του δήμου μας».

Συγχαρητήρια για τη διοργάνωση στους: Εξωραϊστικό Σύλλογο Ν. Βουτζά «Η Πρόοδος», Αθλητικό Σύλλογο Ν. Βουτζά “Η Πρόοδος” και Δίκτυο Πολιτών και Φορέων από τον Βαρνάβα έως τον Βουτζά, ιδιαίτερα στις κες Έμυ Κροκίδη, Λίτσα Ρίζου και τον κο Ταρναρά για την πρωτοβουλία.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα