20.8 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ΑρχικήFEATUREDΑντίο Λόλα (Κωστοπούλου) αγαπημένη – Είθε να βρεις γαλήνη κοντά στο Χρήστο...

Αντίο Λόλα (Κωστοπούλου) αγαπημένη – Είθε να βρεις γαλήνη κοντά στο Χρήστο και το Βασίλη

Σήμερα στη γιορτή της μητέρας, η Αλίκη Κωστοπούλου έχασε τη μητέρα της Λόλα. Θερμά συλλυπητήρια Αλίκη!

Σήμερα έφυγε από κοντά μας, για το ταξίδι χωρίς γυρισμό, η αγαπημένη μα τόσο πονεμένη φίλη μας, η Λόλα. Μια γυναίκα που γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στον άντρα της ζωής της, τον Χρήστο Κωστόπουλο και τα δυο της παιδιά τον Βασίλη και την Αλίκη, αλλά και τον απόλυτο πόνο πρώτα με τον πρόωρο χαμό του συντρόφου της Χρήστου και μετά κάποια χρόνια τον απροσδόκητο χαμό σε τροχαίο του λατρευτού γιου της Βασίλη.

Κι ύστερα η ζωή την αντάμειψε με τη χαρά του γάμου της κόρης της Αλίκης και την απόκτηση της λατρεμένης εγγονής της.

Η εναλλαγή ευτυχίας – δυστυχίας και τούμπλαλιν ευτυχίας, δεν ξόφλησε τον λογαριασμό στην επίγεια ζωή της. Τόσος πόνος άφησε ανεξίτηλα σημάδια στην υγεία της, αλλά η ζωή συνεχιζόταν δίπλα στις δυο αγάπες που της απέμειναν, την κόρη και την εγγονή της.

Έως ότου λίγες μέρες πριν η μοίρα έπαιξε το τελευταίο παιχνίδι με την δύσμοιρη Λόλα.

Ήταν Σάββατο κι η Λόλα άναβε φωτιά να ψήσει… Φευ! Μια λάθος κίνηση έμελλε να είναι μοιραία για τη Λόλα καθώς λαμπάδιασε το οινόπνευμα που κρατούσε και την έκαψε. Περισσότερες από 10 μέρες πάλεψε να κρατηθεί στη ζωή η αγαπημένη μας Λόλα. Δυστυχώς δεν τα κατάφερε…

Σήμερα ανήμερα της γιορτής της μητέρας πήγε να συναντήσει εκεί ψηλά στο ουράνιο στερέωμα τα δυο πολυαγαπημένα της πρόσωπα, τον σύζυγό της Χρήστο και το γιο της Βασίλη, βυθίζοντας στο πένθος την μονάκριβη κόρη της Αλίκη.

Αλίκη μου από τα βάθη της καρδιάς μου εύχομαι να μην ξαναζήσεις άλλο πόνο. Να σταθείς δυνατή δίπλα στην κορούλα σου και να παίρνεις δύναμη απ’ την ύπαρξή της.

Να ζεις και να θυμάσαι τους αγαπημένους που έχασες. Να είσαι σίγουρη ότι απ’ εκεί ψηλά θα καθοδηγούν τα βήματά σου. Η ευχή της μάνας είναι πιο δυνατή όταν προέρχεται απ’ την αλήθεια στην οποία κατοικεί πλέον η στοργική σου μανούλα.

Ας είσαι αναπαυμένη Λόλα μου. Καλό παράδεισο να έχεις μαζί με τον Χρήστο και τον Βασίλη που σε υποδέχτηκαν σήμερα κοντά τους.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα