23.7 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΕντυπωσιακή ομιλία Βασιλόπουλου εκτίναξε στο ζενίθ την παράσταση νίκης του συνδυασμού «Δύναμη...

Εντυπωσιακή ομιλία Βασιλόπουλου εκτίναξε στο ζενίθ την παράσταση νίκης του συνδυασμού «Δύναμη Ανάπτυξης»

Νίκος Αργυρός: Ψηφίζουμε όλοι συνειδητά για μια Ραφήνα-Πικέρμι που ζει, δημιουργεί, συμμετέχει, που δεν είναι απλά ένα λιμάνι και μια πόλη, αλλά μια πύλη και ένα κέντρο για όλη την Αττική.

Γράφει ο Nikos Argiros

Ο Ανδρέας Βασιλόπουλος εντυπωσίασε τούς πολίτες της Ραφήνας και Πικερμίου με την συγκλονιστική και εμπνευσμένη ομιλία του στην μεγάλη συγκέντρωση της 3ης Οκτωβρίου στην κεντρική πλατεία της Ραφήνας. Χωρίς σημειώσεις, πόντιουμ, ή αναφορές σε αντιπάλους, ο έμπειρος και ικανός ηγέτης που θα αναλάβει τη διοίκηση του νέου δήμου με βάση ένα καινοτόμο και αποτελεσματικό μοντέλο, που συμμορφώνεται με υψηλά πρότυπα ποιότητας και διαφάνειας και συνεργάζεται με νέους, έμπειρους και άφθαρτους συνεργάτες στο ΔΣ.

Μίλησε από καρδιάς, ως ένας από εμάς, ως ένας που αγαπά τον τόπο που ζει και μεγαλώνει τα παιδιά του και που θέλει να βελτιώσει τη ζωή όλων των δημοτών μας. Να φέρει την ανάπτυξη, την πρόοδο, την τόνωση της τοπικής οικονομίας, την ποιότητα στην καθημερινότητά μας.

Ανέπτυξε το πρόγραμμά μας με συγκεκριμένες και ρεαλιστικές προτάσεις για το δήμο που οραματίζεται δίπλα στους πολίτες, που μπορούμε και πρέπει ν’ αλλάξουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στις 8 Οκτωβρίου.

Ψηφίζουμε όλοι συνειδητά για μια Ραφήνα-Πικέρμι που ζει, δημιουργεί, συμμετέχει, που δεν είναι απλά ένα λιμάνι και μια πόλη, αλλά μια πύλη και ένα κέντρο για όλη την Αττική.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα