18.4 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ΑρχικήFEATUREDΕύα Κοττάτη: Η νέα γενιά στην πρώτη γραμμή του ψηφοδελτίου «Δύναμη Ανάπτυξης»...

Εύα Κοττάτη: Η νέα γενιά στην πρώτη γραμμή του ψηφοδελτίου «Δύναμη Ανάπτυξης» με υπ. Δήμαρχο τον Ανδρέα Βασιλόπουλο

Ανδρέας Βασιλόπουλος: Τόπο στα νιάτα!

Απίστευτη ικανότητα του Ανδρέα Βασιλόπουλου να προσεγγίζει τη νέα γενιά, δίνοντας την ευκαιρία να ασχοληθούν από θέσεις ευθύνης στην διαμόρφωση του ελπιδοφόρου μέλλοντος που αξίζει ο δήμος Ραφήνας-Πικερμίου.

Τόπο στα νιάτα!

Το νέο έρχεται στο δήμο Ραφήνας-Πικερμίου, δίνοντας νέα πνοή στο δημοτικό σκηνικό, που έχει κουραστεί από τα ίδια και τα ίδια πρόσωπα, που κομπάζουν ότι έχουν στο τσεπάκι τους οικογενειακούς ψήφους.

Καιρός να καταλάβουν επιτέλους κάποιοι/ες ότι το ανθρωπογενές όλων των περιοχών Ραφήνας και Πικερμίου, έχει αλλάξει. Έχει αλλάξει επίσης κι ο ψηφοφόρος που διαπιστώνει ότι υπάρχει ένας υπ. Δήμαρχος (Ανδρέας Βασιλόπουλος), με έντονη και τεκμηριωμένη αντιπολιτευτική πρακτική – που έχει βγάλει εκτός ορίων τον απόλυτο τοπάρχη – με σχέδιο, προοπτική, γνώση, δημοκρατική  νοοτροπία, που αφήνει πρωτοβουλίες στους υποψηφίους του ψηφοδελτίου του, που καλύπτουν ευρύ ηλικιακό πεδίο, με ιδιαίτερες γνώσεις σε νευραλγικούς τομείς απολύτως απαραίτητες να οδηγήσουν το δήμο στον αιώνα της καινοτομίας.

Ευχάριστη έκπληξη για τους ψηφοφόρους, ότι ο Ανδρέας δίνει βήμα στη νέα γενιά, που θ’ αποτελέσει το εφαλτήριο για τους συνομηλίκους τους να εκτελέσουν το εκλογικό τους δικαίωμα, διαπιστώνοντας ότι υπάρχει μια παράταξη που έμπρακτα ενδιαφέρεται για τις ανάγκες και τα οράματά τους.

Ο Ανδρέας Βασιλόπουλος καλωσορίζει το νέο αστέρι του ψηφοδελτίου Εύα Κοττάτη:

«Η Εύα, τελειόφοιτη Νομικής με κατεύθυνση το ποινικό δίκαιο, είναι ένα άτομο ξεχωριστό, χαρούμενο και έτοιμο να προσφέρει.

Γνωρίζει τις ανάγκες των νέων, τόσο μέσα από τη δική της καθημερινότητα, όσο και μέσα από τις συζητήσεις με τους φίλους, συμμαθητές και συμφοιτητές της. Από τις συζητήσεις που έχουμε κάνει είναι βέβαιο ότι μπορεί να συμβάλλει, μαζί με την ομάδα της Δύναμης Ανάπτυξης, να αναβαθμίσουμε την περιοχή μας, να δώσουμε διεξόδους απασχόλησης στους νέους, να αξιοποιήσουμε στην περιοχή μας το ανθρώπινο δυναμικό που υπάρχει ώστε να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους για τη Ραφήνα και το Πικέρμι».

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα