23.9 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

ΑρχικήFEATUREDΓιορτή της Άνοιξης Ντράφι: Χαμηλό βαρομετρικό για Μπουρνούς, υψηλό για Βασιλόπουλο

Γιορτή της Άνοιξης Ντράφι: Χαμηλό βαρομετρικό για Μπουρνούς, υψηλό για Βασιλόπουλο

Κυρίαρχος της περιοχής αποδείχτηκε ο υπ. Δήμαρχος Ανδρέας Βασιλόπουλος, συνοδευόμενος από πλειάδα υποψηφίων συμβούλων, σε σχέση με την λειψανδρία που παρουσίασε ο δήμαρχος Βαγγέλης Μπουρνούς.

Μετά απ’ τα χρόνια της πανδημίας του κορωνοϊού, φέτος οι Ντραφιώτες γιόρτασαν ξανά τη γιορτή της Άνοιξης, στην πληγωμένη απ’ την φωτιά του Ιουλίου 2022 περιοχή τους.

Κυρίαρχος της περιοχής αποδείχτηκε ο υπ. Δήμαρχος Ανδρέας Βασιλόπουλος, συνοδευόμενος από πλειάδα υποψηφίων συμβούλων, σε σχέση με την λειψανδρία που παρουσίασε ο δήμαρχος Βαγγέλης Μπουρνούς.

Σημαντική κι η ποιότητα λόγου, καθώς ο κος Μπουρνούς μετά από 7 χρόνια δήμαρχος, αναλώθηκε στο τι πρόκειται να γίνει στον οικισμό, που από δική του εγκληματική αμέλεια κατακάηκε στην πυρκαγιά του Ιουλίου 2022. Ένα χρόνο σχεδόν μετά μένει σε υποσχέσεις για έργα αποκατάστασης που ΘΑ γίνουν.

Στον αντίποδα ο Ανδρέας Βασιλόπουλος ανέφερε ότι ναι μεν η κανονικότητα επανέρχεται μετά την πανδημία, ευχόμενος η γιορτή να γίνεται ετησίως ξανά, όμως τόνισε ότι η κανονικότητα δεν επανήλθε για όλους τους πυρόπληκτους, με αρκετούς εξ’ αυτών να περιμένουν αποζημιώσεις που θα έπρεπε να έχουν λάβει λίγο μετά την καταστροφική πυρκαγιά.  Ζήτησε ακόμα την συμμετοχή των οικιστών στην ομάδα δράσης του συνδυασμού του  «Δύναμη Ανάπτυξης»  με την αναφορά των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν ώστε να κατηγοριοποιηθούν και συμπεριληφθούν στο πρόγραμμα της παράταξης.

Αποδεικνύεται περίτρανα η ειδοποιός διαφορά που υπάρχει μεταξύ ενός απερχόμενου δημάρχου (Μπουρνούς) που ασκεί επί χρόνια κακοδιοίκηση κι ενός επερχόμενου Δημάρχου με όραμα, σχέδιο, και θέληση να οδηγήσει το δήμο σε καινοτόμες δράσεις αξιοποιώντας τόσο το ανθρώπινο δυναμικό κάθε περιοχής, όσο και τα πλεονεκτήματα του φυσικού κάλλους που διαθέτει ο δήμος απ’ άκρου εις άκρον.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα