18 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΓροθιά στο στομάχι απ’ το ΔΚΝ: Η δημοτική αρχή Μπουρνούς αποκρύπτει δημόσια...

Γροθιά στο στομάχι απ’ το ΔΚΝ: Η δημοτική αρχή Μπουρνούς αποκρύπτει δημόσια στοιχεία (ΕΥΔΑΠ)

Επίμονοι αποδεικνύονται οι κάτοικοι Ντραφίου που ζήτησαν εγγράφως τα επίσημα στοιχεία της ΕΥΔΑΠ σε σχέση με την παρατεταμένη διακοπή ύδρευσης στην περιοχή τους τον Αύγουστο. 20210914-24-Tηλεμετρικά στοιχεία ΕΥΔΑΠ

Η απάντηση που έλαβαν απ’ τον δήμαρχο δεν τους ικανοποιεί κυρίως όταν καταλήγει ούτε λίγο ούτε πολύ ότι δεν τεκμαίρεται το εύλογο ενδιαφέρον τους! Αυτολεξεί αναφέρεται: «Με την επιστολή σας δεν τεκμαίρεται το εύλογο ενδιαφέρον σας – στην έννοια του οποίου δε νοείται το ενδιαφέρον κάθε πολίτη για την εύρυθμη λειτουργία μιας υπηρεσίας- με το οποίο να προκύπτει κατά τρόπο αντικειμενικό η ύπαρξη συγκεκριμένης προσωπικής εννόμου σχέσεως συνδεόμενη με το περιεχόμενο των στοιχείων στα οποία ζητάτε την πρόσβαση (214/2020 απόφαση ΣτΕ).

Και γι’ αυτό συνεχίζουν να λένε ότι:

«O Δήμος αποκρύπτει δημόσια στοιχεία από τους δημότες για ένα θέμα που οδήγησε στην επί μέρες διακοπή υδροδότησης του οικισμού Ντράφι και μάλιστα σε μια περίοδο έξαρσης των δασικών πυρκαγιών στην Αττική και με διαδοχικές εστίες φωτιάς στις γύρω περιοχές μας.

To ΔΚΝ καλεί δημόσια το Κοινοτικό Συμβούλιο και κάθε Δημοτικό Σύμβουλο να ζητήσει εγγράφως από την Υπηρεσία Ύδρευσης του Δήμου τα τηλεμετρικά στοιχεία που παρέχει η ΕΥΔΑΠ της περιόδου από Δευτέρα 2 Αυγούστου μέχρι και Τετάρτη 11 Αυγούστου 2021 και να στηρίξει έμπρακτα την Διαφάνεια».

Στο link η απάντηση του δημάρχου στην κα Καϊμακά ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΤΗΛΕΜΕΤΡΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΕΥΔΑΠ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα