18.4 C
Athens
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΙ.ΚΤΕΟ Πικέρμι: Στρυμωγμένος στα σκοινιά ο δήμαρχος Ρ-Π δέχεται απανωτά κτυπήματα απ’...

Ι.ΚΤΕΟ Πικέρμι: Στρυμωγμένος στα σκοινιά ο δήμαρχος Ρ-Π δέχεται απανωτά κτυπήματα απ’ τους Πικερμιώτες

Σε συνέχεια της διαμάχης που προκαλεί η εγκατάσταση Ι.ΚΤΕΟ στο Πικέρμι, ο δήμαρχος κος Μπουρνούς κι ο καθ’ ύλην αντιδήμαρχος Σ. Πάντζας, απέστειλαν πλήρως συντονισμένοι την ίδια απάντηση στα διαβήματα των κοινοτικών συμβούλων Πρόγιου – Κυριαζή, αλλά και αγανακτισμένων Πικερμιωτών σχετικά με το Ι.ΚΤΕΟ, νίπτωντας ουσιαστικά τα χέρια τους για την επαπειλούμενη εγκατάσταση.

Παρ’ όλα αυτά οι καταγγέλλοντες επιμένουν και εγκαλούν τη δημοτική αρχή Μπουρνούς επειδή καθαρή απάντηση δεν πήραν στα ερωτήματά τους  αν ο δήμαρχος:

1ον Θέλει ή όχι το ΚΤΕΟ βαρέων οχημάτων εντός του οικισμού του Πικερμίου; και

2ον Ποιο είναι το όραμα του Δήμου για τον τόπο μας, εάν υπάρχει; Γιατί η εικόνα που έως σήμερα παρουσιάζει είναι προβληματικές και φθίνουσες υποδομές, αποκλεισμός από την ενημέρωση, προβλήματα καθαριότητας και καθημερινότητας.

Ακολουθεί η έντονη επικριτική παρέμβαση των Πικερμιωτών στο επίμαχο θέμα:

«Για άλλη μια φορά η απάντηση του Δήμου και η επανάληψη της ίδιας απάντησης από τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών μας ενημερώνει για διάφορα θέματα που είτε γνωρίζουμε είτε δεν μας αφορούν, ενώ αποσιωπά την προβλεπόμενη εκπόνηση του Τοπικού Πολεοδομικού Σχεδίου από το ΥΠΕΝ το οποίο θα καθορίσει μεταξύ άλλων χρήσεις γης, όρους δόμησης για νέες οικοδομές και επενδύσεις, δίκτυα και υποδομές και  βεβαίως αποφεύγει να απαντήσει στο απλούστατο ερώτημα που εκ των πραγμάτων τίθεται:

  • Το θέλει ή όχι το ΚΤΕΟ βαρέων οχημάτων εντός του οικισμού του Πικερμίου;
  • Ποιο είναι το όραμα του Δήμου για τον τόπο μας, εάν υπάρχει; Γιατί η εικόνα που έως σήμερα παρουσιάζει είναι προβληματικές και φθίνουσες υποδομές, αποκλεισμός από την ενημέρωση, προβλήματα καθαριότητας και καθημερινότητας.

Γιατί δεν ζητείται πλέον η προβλεπόμενη γνωμοδότηση του Κοινοτικού και του Δημοτικού Συμβουλίου; Ποιόν βολεύει να εγκριθεί το αίτημα για την κατασκευή του ΙΚΤΕΟ χωρίς τις προβλεπόμενες από την νομοθεσία γνωμοδοτήσεις, προκειμένου να προλάβουν και την αναμενόμενη από 20ετίας έγκριση του Πολεοδομικού Σχεδίου Πικερμίου;

Ο Δήμος λοιπόν καλείται να απαντήσει πολιτικά εάν θέλει το ΚΤΕΟ βαρέων οχημάτων, και όχι να υπεκφεύγει παραθέτοντας νόμους και διατάξεις, δεδομένου ότι ο ίδιος απλώς γνωμοδοτεί και δεν αποφασίζει.

Όσο για την μικροπολιτική εκμετάλλευση μάλλον εξ ιδίων κρίνουν τα αλλότρια. Μόνο που εμείς πολιτικοί δεν είμαστε, έχουμε όμως και γνώση και γνώμη και εμπεριστατωμένη άποψη και την λέμε ευθέως στους δημότες, δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτε γιατί πιστεύουμε στην διαφάνεια».

Σχετικά άρθρα

Ι.ΚΤΕΟ Πικέρμι: Η δημοτική αρχή δεν εκδίδει άδειες ούτε συμμετέχει σε κανένα στάδιο ίδρυσης-λειτουργίας

Για Ι.ΚΤΕΟ και Υπηρεσία Δόμησης αθώος ο Μπουρνούς, ένοχοι Αδαμόπουλος – Χριστόπουλος

Μέγιστη επικινδυνότητα απ’ την λειτουργία Ι.ΚΤΕΟ Βαρέων Οχημάτων στο Πικέρμι – Άραγε τη γνωρίζουν οι ιδιοκτήτες της AUTOVISION?

Καθολικό ΟΧΙ της κοινωνίας του Πικερμίου στην κατασκευή Ι.ΚΤΕΟ Βαρέων Οχημάτων επί της Λεωφ. Μαραθώνος

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα