23.5 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΒΑΡΔΟΠΟΥΛΟΥ! ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΥΠ. ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ρ-Π Γ. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ!

ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΒΑΡΔΟΠΟΥΛΟΥ! ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΥΠ. ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ρ-Π Γ. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ!

Η Ιφιγένεια Βαρδοπούλου αποτελεί το μεγάλο ατού στο ψηφοδέλτιο του υπ. δημάρχου Ρ-Π Γιώργου Χριστόπουλου με τον οποίο κατεβαίνει ως υποψηφία δημοτική σύμβουλος για δεύτερη φορά.

Η Ιφιγένεια παρότι δεν εκλέχτηκε δημοτική σύμβουλος έχει συνεχή παρουσία στα δημοτικά δρώμενα κι έχει συνδέσει τ’ όνομά της με την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, ώστε να θεωρείται μια γυναίκα σύμβολο του εθελοντισμού.

Πτυχιούχος της Νομικής Σχολής Αθηνών, μητέρα ενός αγοριού, έχει ασχοληθεί τα τελευταία χρόνια με οποιαδήποτε  μορφή συμμετοχής στα κοινά. Παρούσα  στις  περισσότερες συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, εκπροσώπησε τον Σύλλογο «το Μελτέμι» στην επιτροπή  διαβούλευσης του  Δήμου, μέλος των εθελοντών-πολιτών  της πολιτικής  προστασίας   καθώς και των συλλόγων: το Μελτέμι, η Ενότητα Διασταύρωσης Ραφήνας  σύλλογος γυναικών Ιωνίδες.

Εκλεγμένο μέλος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ραφήνας-Πικερμίου, είναι αντιπρόεδρος της οργάνωσης,  γραμματέας της Ένωσης  Γονέων & Κηδεμόνων σχολείων Ραφήνας-Πικερμίου, καθώς και εκπρόσωπος της δευτεροβάθμιας  εκπαίδευσης στη σχολική επιτροπή του Δήμου.

Είναι άτομο με εμπειρία, γνώσεις και πάνω απ’ όλα ήθος κι  αξιοπρέπεια. Μια γυναικεία παρουσία που αξίζει να ψηφιστεί.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα