16.1 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΦΑΦΟΥΤΗ ΣΤΗΝ ΓΕΝΕΤΕΙΡΑ ΤΟΥ ΡΑΦΗΝΑ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΝΙΚΗΣ

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΦΑΦΟΥΤΗ ΣΤΗΝ ΓΕΝΕΤΕΙΡΑ ΤΟΥ ΡΑΦΗΝΑ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΝΙΚΗΣ

Φανερά συγκινημένος παρουσιάστηκε ο υπ. Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου Δαμιανός Φαφούτης σήμερα Τετάρτη 22 Μαΐου, στην ανοικτή προεκλογική του συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία της Ραφήνας. Η συναισθηματική φόρτιση του Δαμιανού απόλυτα δικαιολογημένη, παρουσιαζόμενος στην γενέτειρα πόλη του ως αυριανός δήμαρχος του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου, δεν τον εμπόδισε να καυτηριάσει αρχικά τον κο Μπουρνούς  για την ανευθυνότητα με την οποία αντιμετώπισε την πύρινη λαίλαπα που έπληξε την περιοχή, έχοντας ουσιαστικά αφήσει στην τύχη της την πολιτική προστασία του δήμου, αλλά και το ότι ζητά ξανά την ψήφο ενώ είναι κατηγορούμενος και υπόλογος ενώπιον της δικαιοσύνης. Προς τούτο έφερε παράδειγμα την περίπτωση Ρουσόπουλου που παραιτήθηκε του αξιώματός του όντας κατηγορούμενος για το Βατοπέδι και επανήλθε στην πολιτική σκηνή μετά από χρόνια αφού προηγουμένως αθωώθηκε.

Δριμεία επίσης επίθεση κατά της δημοτικής αρχής εξαπέλυσε για τον τρόπο άσκησης των καθηκόντων της εν κρυπτώ σε όλα τα ζωτικής σημασίας θέματα (λιμάνι, μεγάλα έργα), για τις απευθείας αναθέσεις, την αδιαφάνεια, την ενός αντρός αρχή, την εύνοια των φιλικά προσκείμενων σ’ αυτήν, την εγκατάλειψη θεμάτων της καθημερινότητας (καθαριότητα, παιδικές χαρές κλειστές, χώροι ακαθάριστοι από ξερόχορτα κ.α.), την αδιαφάνεια στην διαχείριση των μεγάλων χορηγιών που έλαβε ο δήμος για την κάλυψη των αναγκών των πυροπαθών «δεν έχουν καταγραφεί, τόνισε, ούτε ως προς τα ποσά, ούτε ως προς το ποιες ανάγκες θα καλύψουν. Ποτέ δεν ήρθε στο Δημοτικό Συμβούλιο η δωρεά Αντετοκούνμπο, αλλά εμφανίζεται στα ΜΜΕ ως επιτυχία της δημοτικής αρχής!»

Στη συνέχεια ανέπτυξε το πρόγραμμα της παράταξής του που είναι προϊόν συλλογικής δουλειάς με τους συνεργάτες του, τους υποψηφίους δημοτικούς του συμβούλους για τους οποίους δήλωσε υπερήφανος ότι είναι μαζί του και τον τιμούν με την εμπιστοσύνη τους.

«Βρισκόμαστε, είπε. Μπροστά στο κομβικό σημείο ενός δήμου, για τον οποίο σχεδιάζονται απ’ το κράτος έργα υποδομών που επιβάλλεται να έχουν ως προτεραιότητα την ποιότητα ζωής των κατοίκων. Ο τόπος διψά για ανανέωση. Όλοι εμείς θέλουμε και αξίζουμε να είμαστε συμμέτοχοι σε μια δημιουργική ανατροπή για εμάς και τα παιδιά μας. Η παράταξή μας αποτελείται από πρόσωπα που βάζουν μπροστά το εμείς κι όχι το εγώ. Όλες κι όλοι μας έχουμε καθαρή πορεία στην ζωή μας, στην εργασία μας, στην κοινωνία!»

«Μαζί, βροντοφώναξε, θα κάνουμε την ανατροπή. Μαζί θα δώσουμε προοπτική στην νέα συμμετοχική διοίκηση του δήμου μας. Μαζί θα προχωρήσουμε στην Νέα Εποχή».

Τέλος δεν παρέλειψε ν’ αναφέρει την κοινή εμπιστοσύνη με τους άλλους δύο συνυποψηφίους του, τους κυρίους Πιστικίδη και Χριστόπουλο, στο ψηφοδέλτιο της “ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ” για το Τοπικό Συμβούλιο Ραφήνας και παρουσίασε ονομαστικά τους υποψηφίους τοπικούς συμβούλους, που ζήτησε απ’ τον κόσμο να τους υπερψηφίσει.

Κατόπιν ανακοίνωσε και κάλεσε κοντά του τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους της παράταξής του.

Η βραδιά έκλεισε μ’ ένα τρελό ροκ πάρτι με τους Jitterbugs Rock n Roll Trio.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα