23.2 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΛαϊκή Συσπείρωση Μαραθώνα: Παράσταση διαμαρτυρίας στον ΕΔΣΝΑ

Λαϊκή Συσπείρωση Μαραθώνα: Παράσταση διαμαρτυρίας στον ΕΔΣΝΑ

Η «Λαϊκή Συσπείρωση Μαραθώνα» χαιρετίζει και στηρίζει την ομόφωνη απόφαση της Δημοτικής Κοινότητας Βαρνάβα για την πραγματοποίηση παράστασης διαμαρτυρίας, που προγραμματίζει την Πέμπτη 29/4/2021 στις 10.30 π.μ. Την ημέρα αυτή ήταν προγραμματισμένη η ανάδειξη του μειοδότη για τον διαγωνισμό, που θα ολοκληρώσει την καταστροφή. Συνεχίζουν να μας προκαλούν σκοπεύωντας στην ολοκλήρωση του αντιλαϊκού εγχειρήματος που λέγεται «ΟΕΔΑ ΒορειοΑνατολικής Αττικής» δημοπρατώντας τη ΜΕΑ – ΜΕΒΑ Γραμματικού.

Την στιγμή που οι κάτοικοι του Δήμου Μαραθώνα και των γύρω Δήμων ανησυχούν για τα ζητήματα υγείας εξ’αιτίας της συνειδητής διάλυσης του Δημόσιου συστήματος υγείας. Που δίνουν τη μάχη για την Πρωτομαγιά με απεργία την Πέμπτη 6 Μάη, σαν πρώτη απεργιακή απάντηση στις «ανατροπές του αιώνα», με το νόμο έκτρωμα για 10ωρη δουλειά χωρίς αμοιβή που προωθούν κυβέρνηση, επιχειρηματικοί όμιλοι, ΕΕ.

Την ίδια ώρα, η Διοίκηση του ΕΔΣΝΑ στις 15/4/2021 πήρε απόφαση, κάτω και από την αγωνιστική δράση των κατοίκων του Δήμου μας, να αναβάλλει τη δημοπράτηση του έργου από τις 29/4/2021 για τις 18/6/2021.

Είναι γελασμένοι αν νομίζουν ότι με αναβολές – τερτίπια – ψιθύρους θα κάμψουν τις αγωνιστικές διαθέσεις των κατοίκων του δήμου Μαραθώνα και των γύρω περιοχών. Θα νιώθουν την ανάσα μας και την αγωνιστική ορμή που θα ξεχειλίζει, όσο αυτοί προσπαθούν να ξεφύγουν.

Να μην προχωρήσει ο διαγωνισμός ανάθεσης της μελέτης για τη ΜΕΑ – ΜΕΒΑ Γραμματικού!

Η «Λαϊκή Συσπείρωση Μαραθώνα» θα βρίσκεται δίπλα σε αυτούς που εναντιώνονται και σε αυτήν την συμβολική κίνηση, την Πέμπτη 29/4/2021 στις 10.30 π.μ. στα γραφεία του ΕΔΣΝΑ (Κατεχάκη και Άντερσεν 6) μαζί με τα σωματεία, φορείς, κατοίκους της ευρύτερης περιοχής.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα