23.6 C
Athens
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

ΑρχικήFEATUREDΜεσημεριάτικα η λογοδοσία Τσεβά – Στο στόχαστρο Παπαδοπούλου η απουσία Βασιλόπουλου

Μεσημεριάτικα η λογοδοσία Τσεβά – Στο στόχαστρο Παπαδοπούλου η απουσία Βασιλόπουλου

Η πρόεδρος του Δ.Σ. Ραφήνας- Πικερμίου Κατερίνα Παπαδοπούλου φαίνεται να έχει βάλει στο στόχαστρο τον Ανδρέα Βασιλόπουλο για κάποιον ανεξήγητο λόγο. Έτσι μετά την «φίμωση» όσο αφορά το χρόνο των προ ημερησίας ερωτήσεων που του επέβαλε, κατά τη σημερινή συνεδρίαση ανέφερε ότι απουσιάζει χωρίς να έχει ενημερώσει το Σώμα.

Κι αν ο κ. Βασιλόπουλος δεν απάντησε στην πρώτη περίπτωση, σήμερα απαντά και μάλιστα δεικτικά κατηγορώντας την κ. Παπαδοπούλου ότι αφήνει λανθασμένες εντυπώσεις λέγοντας ότι δήθεν δεν ειδοποίησε για την απουσία του, υπενθυμίζοντας  ότι στη συνεδρίαση της 18ης Απριλίου είχε δημόσια αναφέρει ότι «προσωπικά δεν θα μπορέσω λόγω προσωπικών και επαγγελματικών υποχρεώσεων να παραστώ Δευτέρα μεσημέρι στις 15:00, επομένως ασφαλώς και είχα ενημερώσει για την απουσία μου».

Ακολουθεί ανακοίνωση Ανδρέα Βασιλόπουλου

Σήμερα το μεσημέρι 15:00 πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση του ΔΣ Ραφήνας Πικερμίου για την λογοδοσία.

Όπως πληροφορήθηκα, κατά την εισαγωγή της Προέδρου κας Παπαδοπούλου έγινε σαφές ότι απουσίαζα χωρίς να έχω ενημερώσει, αφήνοντας στο σώμα λανθασμένες εντυπώσεις.

Αναγκάζομαι επομένως να υπενθυμίσω ότι κατά το τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο στις 18/4/2024, είχα δημόσια αναφέρει εντός της συνεδρίασης ότι προσωπικά δεν θα μπορέσω λόγω προσωπικών και επαγγελματικών υποχρεώσεων να παραστώ Δευτέρα μεσημέρι στις 15:00 (επομένως ασφαλώς και είχα ενημερώσει για την απουσία μου), είχα όμως θέσει και τον προβληματισμό ότι σε εργάσιμη ημέρα και ώρα αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι δεν θα μπορούσαν να παραβρεθούν στη συνεδρίαση. Η Δημοτική Αρχή επέλεξε να μην αλλάξει την ώρα της συνεδρίασης, κατά συνέπεια εγώ και αρκετοί άλλοι συνάδελφοι δε μπορέσαμε να παραβρεθούμε.

Ανδρέας Βασιλόπουλος
Δημοτικός Σύμβουλος Ραφήνας Πικερμίου
Επικεφαλής Δύναμης Ανάπτυξης
Τηλ. 210 8056325 – www.dynamianaptyxis.gr

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα