19.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

ΑρχικήFEATUREDΜήνυση κατά ιδιοκτητών οικοπέδου κατέθεσε η δημοτική αρχή Ραφήνας-Πικερμίου

Μήνυση κατά ιδιοκτητών οικοπέδου κατέθεσε η δημοτική αρχή Ραφήνας-Πικερμίου

Η δήμαρχος προχώρησε στη μήνυση μετά την πρωτοβουλία των ιδιοκτητών να αποκλείσουν τον χώρο, τοποθετώντας λουκέτο και κάμερες παρακολούθησης.

Μήνυση κατά των δύο ιδιοκτητών οικοπέδου, όμορου με τον δημοτικό Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων, κατέθεσε το απόγευμα της Τετάρτης στο ΑΤ Ραφήνας-Πικερμίου η Δήμαρχος, του ομώνυμου δήμου Δήμητρα Τσεβά-Μήλα.

Η δήμαρχος, σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, προχώρησε στη μήνυση μετά την πρωτοβουλία των ιδιοκτητών να αποκλείσουν τον χώρο, τοποθετώντας λουκέτο και κάμερες παρακολούθησης.

Με αυτή τους την ενέργεια, σύμφωνα με τη δημοτική αρχή δυναμιτίζεται η ομαλή αποκομιδή των απορριμμάτων, καθώς δεν είναι πλέον δυνατή η είσοδος και η έξοδος των απορριμματοφόρων.

Ο δήμος, δικαιολογώντας την κατάθεση της μήνυσης, υποστηρίζει ότι πρόκειται για μία ενέργεια στο πλαίσιο της αταλάντευτης προσήλωσης της νέας Δημοτικής Αρχής στην τήρηση της νομιμότητας, την προστασία του περιβάλλοντος, τη διασφάλιση του δικαιώματος των πολιτών στην καθαριότητα και την προστασία της δημόσιας υγείας.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα