14.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΑρχικήFEATUREDΝικόλας Αντωνόπουλος: Ένας ακόμα ηλικιακά νέος κι ελπιδοφόρος πολίτης υπ. Δ.Σ. με...

Νικόλας Αντωνόπουλος: Ένας ακόμα ηλικιακά νέος κι ελπιδοφόρος πολίτης υπ. Δ.Σ. με τον Ανδρέα Βασιλόπουλο

Το ψηφοδέλτιο του υπ. Δημάρχου Ρ-Π Ανδρέα Βασιλόπουλου εμπλουτίζεται συνεχώς από νέα πρόσωπα με διάθεση προσφοράς στην αλλαγή που χρειάζεται ο δήμος ώστε να οδηγηθεί στην εποχή της καινοτομίας

Είναι νέος, δραστήριος και ορμητικός ο Νικόλας Αντωνόπουλος που συνάντησε με δική του πρωτοβουλία τον Ανδρέα Βασιλόπουλο, για να ενταχθεί στο ψηφοδέλτιό του.

Μεγαλωμένος στα Περιβολάκια Ραφήνας επιθυμεί να δει την περιοχή του στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Μέλος της φιλαρμονικής Ραφήνας, με πολυετή προσφορά στα κοινά, αποτελεί ένα ακόμα νεολαιίστικο κρίκο στην αλυσίδα της «Δύναμης Ανάπτυξης», που φιλοδοξεί ν’ ανοίξει διάπλατες τις πόρτες της στους νέους ανθρώπους.

Ξεχωριστός ο τρόπος που ο Ανδρέας Βασιλόπουλος υποδέχεται τον Νικόλα Αντωνόπουλο:

Εντυπωσιακή η «ορμή» με την οποία ήρθε ο Νικόλας Αντωνόπουλος να μας συναντήσει για να ενταχθεί στη Δύναμη Ανάπτυξης.
Νέος, δραστήριος και φιλόδοξος, μεγάλωσε στα Περιβολάκια της Ραφήνας. Είναι μέλος της Φιλαρμονικής του Δήμου Ραφήνας Πικερμίου και εκφραστής των αναγκών και ανησυχιών που έχουν οι νέοι στην περιοχή μας. Άνθρωπος που συνειδητά επιλέγει επί χρόνια να προσφέρει στα κοινά, από όποια θέση και εάν βρίσκεται, δεν μπορεί παρά να είναι πολύτιμος.
Η παράταξή μας, αλλά και το νέο Δημοτικό Συμβούλιο χρειάζονται άτομα σαν τον Νικόλα, διότι στόχος της διοίκησής μας για την περίοδο 2023-2028 είναι ένας Δήμος φιλικός και προσιτός που θα αγκαλιάζει τις ανάγκες των νέων, θα εξασφαλίζει τη δημιουργία νέων σταθερών θέσεων εργασίας, θα αξιοποιεί το τοπικό ανθρώπινο δυναμικό για τη βιώσιμη ανάπτυξη της περιοχής μας.

Γραφείο Τύπου Δύναμης Ανάπτυξης

Δημοτική Παράταξη Ραφήνας Πικερμίου
Υπ. Δήμαρχος Ανδρέας Βασιλόπουλος
Τηλ. 210 8056325 – www.dynamianaptyxis.gr

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα