21.5 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

ΑρχικήFEATUREDΝίκος Σκλαβενίτης: Ένας οραματιστής με μαχητικό πνεύμα υπ. Δ.Σ. με τον Ανδρέα...

Νίκος Σκλαβενίτης: Ένας οραματιστής με μαχητικό πνεύμα υπ. Δ.Σ. με τον Ανδρέα Βασιλόπουλο

Α. Βασιλόπουλος: Είμαστε τυχεροί να έχουμε τέτοιας ποιότητας άτομα για συνεργάτες!

Είναι γεγονός ότι αυξάνεται ο αριθμός συμπολιτών μας οι οποίοι με πλήρη συνείδηση αποφασίζουν να ενταχθούν στην παράταξη «Δύναμη Ανάπτυξης» του υπ. Δημάρχου Ραφήνας-Πικερμίου Ανδρέα Βασιλόπουλου. Έχοντας παρακολουθήσει την ουσιαστική κριτική που ασκεί στην διοίκηση Μπουρνούς, τον τεχνοκρατικό τρόπο με τον οποίο προσεγγίζει τα τοπικά προβλήματα, αλλά κυρίως τη βούληση συνεργασίας με τους ανθρώπους που εντάσσονται στην ομάδα του, ο Νίκος Σκλαβενίτης ενώνει τη διάθεση προσφοράς στα κοινά με την υπόλοιπη ομάδα, έχοντας στόχο ν’ αναζητηθούν λύσεις που θα λύσουν προβλήματα στη σχολική μονάδα της περιοχής που ζει με τα τρία του παιδιά.

Ο Ανδρέας Βασιλόπουλος καλωσορίζει τον νέο υποψήφιό του σημειώνοντας:

Μαζί μας και ο νέος Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του 2ου Νηπιαγωγείου Διασταύρωσης Ραφήνας.
Ο Νίκος Σκλαβενίτης, ο οποίος, παρακολουθώντας τη δράση μας, επέλεξε να προσεγγίσει τη Δύναμη Ανάπτυξης και να ενώσουμε δυνάμεις στις εκλογές του 2023, βλέπει στα παιδιά το μέλλον της Ελλάδας και αγωνίζεται για τη σωστή λειτουργία των σχολικών μονάδων. Παντρεμένος με τη Σοφία Γρίφιζα, έχει τρία παιδιά και κατοικεί στη Διασταύρωση Ραφήνας. Παρά την έντονη επαγγελματική του δραστηριότητα στο χώρο των ασφαλίσεων, πάντα βρίσκει το χρόνο να είναι ενεργός στα τοπικά ζητήματα.
Ο Νίκος, κέρδισε αμέσως τις εντυπώσεις στην παράταξη μας, με το δυναμισμό που επιδεικνύει για εύρεση λύσης στο χρόνιο πρόβλημα της επικίνδυνης πρόσβασης μαθητών στο σχολικό συγκρότημα της Διασταύρωσης, αλλά και με τις προτάσεις του για πρωτότυπες και δημιουργικές δραστηριότητες που εντάσσουν τα παιδιά και τους γονείς τους στη σύγχρονη τοπική μας κοινωνία.
Είμαστε τυχεροί να έχουμε τέτοιας ποιότητας άτομα για συνεργάτες.

Γραφείο Τύπου Δύναμης Ανάπτυξης

Δημοτική Παράταξη Ραφήνας Πικερμίου
Υπ. Δήμαρχος Ανδρέας Βασιλόπουλος
Τηλ. 210 8056325 – www.dynamianaptyxis.gr

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα