Αρχική ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ «Ντου» εισαγγελέα και ΕΛΑΣ στην Περιφέρεια Αττικής- Διερευνούν εκατοντάδες υποθέσεις διαφθοράς

«Ντου» εισαγγελέα και ΕΛΑΣ στην Περιφέρεια Αττικής- Διερευνούν εκατοντάδες υποθέσεις διαφθοράς

240 υποθέσεις προς διερεύνηση

Με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Αττικής, κατόπιν σχετικής εντολής του Γ. Πατούλη, ξεκίνησε η έρευνα που οδήγησε στον εντοπισμό του κυκλώματος διαφοράς στην έκδοση διπλωμάτων οδήγησης, όπως αποδείχθηκε και από τα σχετικά έγγραφά που κατέθεσαν και διένειμαν στα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου (ΠΕΣΥ), τόσο ο Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών Β. Γιαννακόπουλος όσο και ο Γενικός Διευθυντής της αρμόδιας Διεύθυνσης Μεταφορών Η. Δόλγυρας, κατά τη συζήτηση του θέματος στην πρόσφατη συνεδρίαση του ΠΕΣΥ.
Στην τοποθέτησή του ο κ. Γιαννακόπουλος υπογράμμισε πως το σχετικό έγγραφο διαβιβάστηκε από τον ίδιο στην Εισαγγελία Αθηνών, τον περασμένο Μάιο, κατόπιν εντολής του περιφερειάρχη και σχετικής εισήγησης του Γενικού Διευθυντή Μεταφορών και διασαφήνισε την αυστηρή εντολή του κ.Πατούλη για μηδενική ανοχή σε φαινόμενα διαφθοράς και κακοδιαχείρισης.

240 υποθέσεις προς διερεύνηση

Περισσότερες πληροφορίες πατήστε στον πιο κάτω σύνδεσμο

«Ντου» εισαγγελέα και ΕΛΑΣ στην Περιφέρεια Αττικής- Διερευνούν εκατοντάδες υποθέσεις υποθέσεις διαφθοράς

Επισκόπηση Απορρήτου

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες, όπως είναι η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η υποστήριξη στην ομάδα μας προκειμένου να κατανοεί ποιες ενότητες του ιστότοπου σάς φαίνονται πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Πολιτική Απορρήτου.