14.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΑρχικήFEATUREDΟ δικηγορος Νίκος Ψαρρός υποψήφιος Δημ. Σύμβουλος με τον Ανδρέα Βασιλόπουλο

Ο δικηγορος Νίκος Ψαρρός υποψήφιος Δημ. Σύμβουλος με τον Ανδρέα Βασιλόπουλο

Ν. Ψαρρός: Θεωρώ ότι ο Ανδρέας Βασιλόπουλος θα είναι ένας καλός δήμαρχος – Είναι οργανωτικός, μεθοδικός και συνεργάσιμος

Στην εκπομπή «Αντικριστά» του OnCamera.gr με την Φωτεινή Νάσσου, ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του με την παράταξη του Ανδρέα Βασιλόπουλου «Δύναμη Ανάπτυξης», ο δικηγόρος Νίκος Ψαρρός.

Στην απόφασή του αυτή μέτρησε η αγάπη που έχει για τον τόπο του, καθώς πιστεύει ότι ο Ανδρέας Βασιλόπουλος λόγω του μεθοδικού τρόπου σκέψης, της οργανωτικής εμπειρίας, της πίστης στο ομαδικό πνεύμα και της άριστης συνεργασίας με τους επιτελείς, τους υποψηφίους και τα στελέχη της παράταξης που τον διακρίνουν, μπορεί να εξελίξει προς ένα καλύτερο μέλλον τη Ραφήνα και το Πικέρμι, που έχουν παραμείνει στάσιμες επί χρόνια.

Τόνισε την έλλειψη διαφάνειας της διοίκησης Μπουρνούς και τον κατηγόρησε ότι δεν έχει να επιδείξει ουσιαστικό δικό του έργο, αλλά οικειοποιείται έργα του κράτους.

Ενώ προκαλεί οποιονδήποτε υποστηριχτή της διοίκησης Μπουρνούς να του υποδείξουν έργα που έγιναν επί θητείας του.

Στο λινκ σε βίντεο η παρουσία του κου Ψαρρού στο oncamera

https://oncamera.gr/eidiseis/nea-ton-dimon/dimos-rafinas-pikermiou/item/44648/n-psarros-i-adiafaneia-to-charaktiristiko-tis-dioikisis-e-mpoyrnoys/

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα