20.6 C
Athens
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΟ Νίκος Πετράκης στο ψηφοδέλτιο του Ανδρέα Βασιλόπουλου

Ο Νίκος Πετράκης στο ψηφοδέλτιο του Ανδρέα Βασιλόπουλου

Ανδρέας Βασιλόπουλος: Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε με αφοσίωση για έναν καλύτερο δήμο και στη "Δύναμη Ανάπτυξης" είμαστε ενθουσιασμένοι για τη συνεργασία μας με τον κ. Πετράκη. MAZI, μπορούμε να διαμορφώσουμε ένα καλύτερο αύριο για όλους μας.

Ο υπ, Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου Ανδρέας Βασιλόπουλος γράφει για τον Νίκο Πετράκη:

Καλωσορίζοντας τον Νικόλαο Πετράκη (Nikos Petrakis) στη “Δύναμη Ανάπτυξης“, ενώνουμε τις δυνάμεις μας με ακόμη περισσότερους ανθρώπους που πιστεύουν στην ανάπτυξη της περιοχής μας.

Ο Νίκος είναι άριστος γνώστης όχι μόνο της περιοχής μας και των προβλημάτων της καθημερινότητας, αλλά και της τοπικής αγοράς, καθώς από μικρή ηλικία βοήθησε τους γονείς του στην οικογενειακή επιχείρηση που διέθεταν. Για 22 χρόνια, ανέπτυξε επιτυχημένη επιχειρηματική δραστηριότητα, αλλά η κρίση και η καταστροφική φωτιά στο Μάτι κατέστρεψαν πολλά από όσα είχε χτίσει με πολύ κόπο. Από το 2021, ξεκίνησε μια νέα δραστηριότητα με το χονδρικό εμπόριο τυποποιημένου τροφίμου, στηρίζοντας αποκλειστικά τους Έλληνες παραγωγούς.

Ο Νίκος είναι επίσης γεωλόγος και οι επιστημονικές του γνώσεις είναι απαραίτητες και πολύτιμες για την ανάπτυξη της περιοχής μας.

Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε με αφοσίωση για έναν καλύτερο δήμο και στη “Δύναμη Ανάπτυξης” είμαστε ενθουσιασμένοι για τη συνεργασία μας με τον κ. Πετράκη.

MAZI, μπορούμε να διαμορφώσουμε ένα καλύτερο αύριο για όλους μας.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα