25.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

ΑρχικήFEATUREDΟ Σ. Ιωαννίδης με χειμαρρώδη λόγο ανακοινώνει υποψήφιος σύμβουλος του Α. Βασιλόπουλου

Ο Σ. Ιωαννίδης με χειμαρρώδη λόγο ανακοινώνει υποψήφιος σύμβουλος του Α. Βασιλόπουλου

Ο έμπορος Σάββας Ιωαννίδης αναφέρει τους λόγους που τον έπεισαν να συνταχτεί με τον υπ. Δήμαρχο Ρ-Π Ανδρέα Βασιλόπουλο – Χείμαρρος εναντίον του Βαγγέλη Μπουρνούς, τον οποίο καταγγέλλει ως ανίκανο να εγγυηθεί την εύρυθμη λειτουργία της τοπικής αγοράς

Σε μια συνέντευξη ποταμό στην εκπομπή «Αντικριστά» του OnCamera.gr και στη Δημοσιογράφο Φωτεινή Νάσσου, ο έμπορος Σάββας Ιωαννίδης, ανακοινώνει ότι συντάσσεται με τον Ανδρέα Βασιλόπουλο υπ. Δήμαρχο Ρ-Π, ως δημοτικός σύμβουλος.

Με χαρακτηριστική άνεση λόγου, απόλυτη γνώση των προβλημάτων της τοπικής αγοράς και της καθημερινότητας, ο Σάββας Ιωαννίδης αποκαλύπτει γιατί αποφάσισε να στηρίξει την υποψηφιότητα του Ανδρέα Βασιλόπουλου ως υπ. δημάρχου.

Επιτίθεται με δριμύτητα εναντίον του δημάρχου Βαγγέλη Μπουρνούς, τον οποίο χαρακτηρίζει αδιόρθωτο ψεύτη, ανίκανο να κατανοήσει την εύρυθμη λειτουργία της τοπικής αγοράς, τονίζοντας ότι «όχι μόνο δεν βοηθά την τοπική αγορά, αλλά βάζει εμπόδια στην λειτουργία της», παρουσιάζοντας γεγονότα που οδηγούν στο μαρασμό της με υπαιτιότητα του δημάρχου.

Με μια συγκινητική παρομοίωση αναδεικνύει τις αρετές του Ανδρέα Βασιλόπουλου, στο πρόσωπο του οποίου βλέπει έναν άνθρωπο αξιοπρεπή, τίμιο, εργατικό και μεθοδικό που επιθυμεί να προσφέρει στον Δήμο Ραφήνας – Πικερμίου, προσόντα που τον έπεισαν να ταχτεί στο πλευρό του, έχοντας το όραμα ότι μπορούν να φέρουν καινοτόμες λύσεις στα πολλά προβλήματα ενός παραμελημένου και αφημένου στην τύχη του δήμου.

Ακολουθεί η συνέντευξη του Σάββα Ιωαννίδη στο σύνδεσμο που ακολουθεί: https://www.facebook.com/oncameragr/videos/662924395530723

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα