26.9 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΌλγα Λέφα υπ. Δ.Σ. Δ.Ε. Ραφήνας: Πιστεύω απόλυτα στο όραμα του Ανδρέα...

Όλγα Λέφα υπ. Δ.Σ. Δ.Ε. Ραφήνας: Πιστεύω απόλυτα στο όραμα του Ανδρέα Βασιλόπουλου και της ομάδας μας.

Ο δήμος Ραφήνας - Πικερμίου έχει πολλές δυνατότητες και προκλήσεις, όπως επίσης και σοβαρά προβλήματα προς επίλυση.

Πρωτοεμφανιζόμενη η υπ. δημοτική σύμβουλος Ραφήνας-Πικερμίου Όλγα Λέφα, γεμάτη πίστη κι αυθορμητισμό τονίζει: «Η απόφαση μου να εκτεθώ στις δημοτικές εκλογές είναι απόλυτα συνειδητή, πρώτον γιατί πιστεύω ότι η αλλαγή και η βελτίωση της ζωής μας πρέπει να έρθει από εμάς, με τον δικό μας αγώνα, και δεύτερον γιατί πιστεύω απόλυτα στο όραμα του Ανδρέα Βασιλόπουλου και της ομάδας μας».

Αναλυτικά αναφέρει:

«Καλημέρα και καλό μήνα εύχομαι σε όλους σας!

Ξεκινάει και επισήμως η προεκλογική περίοδος. Όπως ήδη θα γνωρίζετε αποφάσισα για πρώτη φορά να συμμετάσχω ενεργά και να θέσω υποψηφιότητα στις δημοτικές εκλογές, μαζί με τον Ανδρέας Βασιλόπουλος και την δυναμική ομάδα της Δύναμη Ανάπτυξης. Η απόφαση μου αυτή είναι απόλυτα συνειδητή, πρώτον γιατί πιστεύω ότι η αλλαγή και η βελτίωση της ζωής μας πρέπει να έρθει από εμάς, με τον δικό μας αγώνα, και δεύτερον γιατί πιστεύω απόλυτα στο όραμα του Ανδρέα Βασιλόπουλου και της ομάδας μας.

Ο δήμος Ραφήνας – Πικερμίου έχει πολλές δυνατότητες και προκλήσεις, όπως επίσης και σοβαρά προβλήματα προς επίλυση. Για αυτό εμείς:

Σχεδιάζουμε και δουλεύουμε για μια όμορφη και λειτουργική πόλη (σωστά πεζοδρόμια με πρόσβαση για τα ΑμεΑ, τακτικό καθαρισμό κοινόχρηστων χώρων, θέσεις στάθμευσης, αποχετευτικό δίκτυο, σωστά σχεδιασμένο οδικό δίκτυο, δημοτική συγκοινωνία που θα εξυπηρετεί όλες τις δύσβατες περιοχές και άλλα).

Συνυπάρχουμε αρμονικά με το όμορφο περιβάλλον της πόλης μας, λαμβάνουμε υπόψιν και αναδεικνύουμε τα ιδιαίτερα περιβαλλοντικά χαρακτηριστικά και σχεδιάζουμε πάντα με σεβασμό στην φύση.

Έχουμε ως επίκεντρο την σχέση μας με τον δημότη και επιδιώκουμε την επικοινωνία και συνεργασία για το καλό του τόπου μας. Μας ενδιαφέρει η γνώμη όλων και θέτουμε τα θέματα σε διαβούλευση. Ενημερώνουμε έγκαιρα τους εμπλεκόμενους φορείς και δημότες.

Εξορθολογούμε τέλη και επιβαρύνσεις, αξιοποιούμε πόρους από τα Ευρωπαϊκά και άλλα προγράμματα, καθώς έχουμε την σχετική τεχνογνωσία για να το πετύχουμε.

Έχουμε ως προτεραιότητα την ασφάλεια, πυροπροστασία και την προστασία των δημοτών και επισκεπτών.

Προσωπικά, λόγω των ιδιαίτερων γνώσεών μου, με πολύ χαρά διατίθεμαι να προσφέρω και στα θέματα του πολιτισμού.

Κάποια από τα θέματα που αφορούν τον πολιτισμό και θεωρώ σημαντικά είναι:

Η τακτική και σωστή επικοινωνία και συνεργασία με τους φορείς που προάγουν τον πολιτισμό, αλλά και όλους όσους θέλουν να προσφέρουν ή να συμμετέχουν σε πολιτιστικές δράσεις.

Η ανάδειξη του ιδιαίτερου πλούτου του δήμου μας, σε σχέση με τα ιστορικά του χαρακτηριστικά.

Η υποστήριξη και αξιοποίηση των ερασιτεχνικών ομάδων αλλά και των επαγγελματιών καλλιτεχνών της περιοχής μας.

Η ολοκληρωμένη και έγκαιρη ενημέρωση για τις πολιτιστικές δράσεις.

Η ενημέρωση του κοινού για όλα τα προγράμματα που τρέχουν καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνο στον δήμο μας, με σκοπό την ψυχαγωγία, την συμμετοχή και την εκπαίδευση.

Η καθιέρωση θεματικών φεστιβάλ που θα προσελκύει το ενδιαφέρον και επισκέπτες από την ευρύτερη περιοχή.

Πολιτιστικές δράσεις που αφορούν όλες τις ηλικίες και τα ενδιαφέροντα και η αξιοποίηση όλων των περιοχών του δήμου μας που προσφέρονται για αυτόν τον σκοπό.

Για περισσότερες λεπτομέρειες και περαιτέρω ενημέρωση σχετικά με το πρόγραμμά μας είμαστε στην διάθεσή σας. Προσωπικά θα χαρώ πολύ να μιλήσουμε για όλα αυτά, αλλά και συγκεκριμένα για τα θέματα του πολιτισμού.

Στην προσπάθεια αυτή σας θέλουμε όλους MAZI μας!

Όλγα Λέφα υπ. Δημοτική Σύμβουλος Δ.Ε. Ραφήνιας τηλ. 6976674589

Δύναμη Ανάπτυξης

Υπ. Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου

Ανδρέας Βασιλόπουλος

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα