21.7 C
Athens
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΌταν η αντιπολίτευση «ξυπνά» τον… πανικόβλητο τοπάρχη Ρ-Π – Τρέχει...

Όταν η αντιπολίτευση «ξυπνά» τον… πανικόβλητο τοπάρχη Ρ-Π – Τρέχει να καθαρίσει την πλατεία Πλαστήρα!

Μετά τον ορυμαγδό εναντίον μιας μη ικανής διοίκησης του δήμου, αποφασίστηκε να ρίξει στάχτη στα μάτια του κόσμου, μπας και σώσει κατιτίς απ’ την τρωθείσα ανεπιστρεπτί παράσταση νίκης που ανερυθρίαστα παρουσιάζει, καθαρίζοντας την πλατεία.

Προ καιρού έγινε μεγάλος χαμός στο διαδίκτυο όταν δημοσιεύσεις ιστοσελίδων που ασκούν κριτική στη δημοτική αρχή Μπουρνούς, αλλά και αναρτήσεις υπ. συμβούλων της παράταξης «Δύναμη Ανάπτυξης» του επερχόμενου Δημάρχου Ανδρέα Βασιλόπουλου, εστίασαν στην βρωμερή όψη της κεντρικής πλατείας Πλαστήρα Ραφήνας.

Ήταν τόσα πολλά τα επικριτικά σχόλια συμπολιτών μας που καταδίκαζαν τον κο Μπουρνούς, που δεν μπόρεσαν ούτε τα προσβλητικά σχόλια της αδελφής του σχολιάζοντας σχετική δημοσίευσή μας Η πάστρα (καθαριότητα) αποτυπωμένη σ’ ένα παγκάκι της κεντρικής πλατείας Ραφήνας, ούτε των ψεύτικων προφίλ που χρησιμοποιούνται απ’ τον Μπουρνούς και την κλίκα του, να επιρρίψουν την ευθύνη στους πολίτες που λερώνουν την πλατεία, να καταλαγιάσουν την μεγάλη οργή που εκδηλώθηκε δημόσια εναντίον Μπουρνούς.

Μετά τον ορυμαγδό εναντίον μιας μη ικανής διοίκησης του δήμου, να διατηρήσει καθαρή την κεντρική πλατεία Πλαστήρα, αποφασίστηκε λίγες μέρες πριν τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές να ρίξει στάχτη στα μάτια του κόσμου, μπας και σώσει κατιτίς απ’ την τρωθείσα ανεπιστρεπτί παράσταση νίκης που ανερυθρίαστα παρουσιάζει, καθαρίζοντας την πλατεία πληρώνοντας απ’ τον δημοτικό κορβανά ιδιωτική εταιρεία!

Χαρακτηριστική η ανάρτηση που έκανε στο fb o υπ. δημοτικός σύμβουλος του Ανδρέα Βασιλόπουλου, Ανδρέας Καραντζάς.

“Ο δήμαρχος αυτής της πόλης, που για χρόνια είχε αφήσει την πλατεία Πλαστήρα, την κεντρική πλατεία, να εξελιχθεί σε έναν πραγματικό χώρο αταξίας και βρώμικων “ενοχών”, 37 ημέρες πριν από τις εκλογές προσπαθεί να μας παραπλανήσει με ένα επιφανειακό καθαρισμό, που προήλθε έπειτα από έντονες διαμαρτυρίες των δημοτών. Επίσης, πριν από λίγες ημέρες θυμήθηκε να βάλει τάξη και να απομακρύνει δίκυκλα που ήταν παρκαρισμένα στη πλατεία”.

Οι πολίτες αυτής της πόλης αξίζουν περισσότερα κύριε Μπουρνούς και τους καλούμε στις 8 Οκτωβρίου να στηρίξουν την “Δύναμη Ανάπτυξης” να ψηφίσουν Δήμαρχο Ραφήνας-Πικερμίου τον Ανδρέα Βασιλόπουλο για να αναλάβει δράση με την ομάδα του και να φροντίσει για το καλό αυτού του δήμου”.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα