27.6 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΠαράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων για 37 προσλήψεις στο δήμο Σαρωνικού

Παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων για 37 προσλήψεις στο δήμο Σαρωνικού

«Κι άγιος φοβέρα θέλει» λέει η λαϊκή σοφία και να που επιβεβαιώνεται στην παρούσα συγκυρία. Ο λόγος για την προκήρυξη προσλήψεων στο δήμο Σαρωνικού, όπου μετά την παρέμβαση του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Γιώργου Σωφρόνη, εδώ δίδεται παράταση υποβολής αιτήσεων ώστε να έχουν τη δυνατότητα περισσότεροι πολίτες να λάβουν μέρος κι όχι μόνο οι λίγοι κι οι εκλεκτοί.

Ακολουθεί το σχετικό δελτίο τύπου:

Με την παρούσα ανακοινώνεται η παράταση της προθεσμίας υποβολής αίτησης – δικαιολογητικών για την προκήρυξη που αφορά στην πρόσληψη στον Δήμο Σαρωνικού έκτακτου προσωπικού και συγκεκριμένα τριάντα επτά (37) ατόμων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας έως οκτώ (8) μήνες (και σε κάθε περίπτωση όχι πέραν της 5/7/2021) για την αντιμετώπιση του ιού COVID-19, η οποία λήγει σήμερα.

Η προθεσμία παρατείνεται έως και την Τρίτη 12/1/2021, επειδή λόγω του μεγάλου όγκου  των αιτήσεων μπλόκαρε το info@saronikoscity.gr που είχε αρχικά δηλωθεί ως μέιλ παραλαβής των αιτήσεων και των δικαιολογητικών.

Για τον λόγο αυτό, πλέον οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτηση και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στις κάτωθι τέσσερις (4) ηλεκτρονικές διευθύνσεις:

[email protected]

[email protected]

[email protected]

[email protected]

Παρακαλούμε για τη διευκόλυνση της διαδικασίας και για την αποφυγή τυχόν προβλημάτων, οι αιτήσεις και τα δικαιολογητικά να αποστέλλονται σε μία από τις παραπάνω διευθύνσεις και όχι σε όλες.

Από το Γραφείο Τύπου

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα