27.7 C
Athens
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΕμβολιαστικά κέντρα στην αν. Αττική τα Κ.Υ. Ραφήνας και Καλυβίων (φωτο)

Εμβολιαστικά κέντρα στην αν. Αττική τα Κ.Υ. Ραφήνας και Καλυβίων (φωτο)

Στα Κ.Υ. Ραφήνας και Καλυβίων από τις 20 Ιανουαρίου ξεκινά εμβολιασμός των πολιτών. Ήδη σήμερα ο ΕΟΔΥ έκανε τις απαραίτητες προετοιμασίες στο Κ.Υ. Ραφήνας, όπου ετοιμάστηκαν 4 σημεία εμβολιασμού και οι χώροι όπου τοποθετήθηκαν τα ψυγεία φύλαξης των εμβολίων.

Όσοι πολίτες προσέρχονται για να εμβολιαστούν κατόπιν του ραντεβού που θα έχει οριστεί, θα μπαίνουν από ξεχωριστή είσοδο η οποία βρίσκεται στο άκρο αριστερά της εισόδου των επειγόντων περιστατικών.

Μάλιστα το isobox που υπήρχε στον αύλειο χώρο εκείνης της περιοχής για την λήψη δειγμάτων covid μεταφέρθηκε σε άλλο χώρο του προαυλίου στα δεξιά της εισόδου του Κ.Υ. Το υγειονομικό προσωπικό του Κ.Υ. Ραφήνας θα εμβολιαστεί την Δευτέρα 11 Ιανουαρίου στο  νοσοκομείο «Γεννηματάς».

Οι άνω των 85 ετών αποτελούν την πρώτη ομάδα εμβολιασμού. Όσοι έχουν γραφτεί στην άυλη συνταγογράφηση θα ειδοποιηθούν από Δευτέρα 11 Ιανουαρίου με sms για την ημέρα, ώρα και τόπο εμβολιασμού τους, όπου θα εμφανιστούν στην ώρα και το σημείο που θα αναγράφει το μήνυμα.

Όσοι για κάποιον λόγο είτε έχουν αλλάξει διεύθυνση είτε δεν μπορούν την ώρα του ραντεβού, πάνε στο φαρμακείο, στο ΚΕΠ ή στην άυλη και αλλάζουν την ώρα ή το Εμβολιαστικό Κέντρο.

Θα ακολουθήσουν νεότερες πληροφορίες όσον αφορά τα δύο εμβολιαστικά κέντρα στη Ραφήνα και τα Καλύβια.

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα