21.4 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

ΑρχικήFEATUREDΠράσινο Κίνημα: Στήριξη και με τη βούλα στην παράταξη Μπουρνούς!

Πράσινο Κίνημα: Στήριξη και με τη βούλα στην παράταξη Μπουρνούς!

Όσα καταγγέλλει ο υπ. Δήμαρχος Ανδρέας Βασιλόπουλος (σχετικό βίντεο). Η απάντηση της παράταξης Μπουρνούς (χωρίς παραστατικό!)

Για δες τώρα πως τα φέρνει η συγκυρία. Ο… ακομμάτιστος Μπουρνούς στηρίζεται απ’ το Πράσινο Κίνημα! Προαναγγελθέν(;) γεγονός στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου όταν συζητήθηκε η συνεργασία του δήμου με το «Ίδρυμα Θεόφραστος», πίσω απ’ το οποίο όπως αποκάλυψε ο Ανδρέας Βασιλόπουλος, κρυβόταν το πολιτικό κόμμα «Πράσινο Κίνημα». {Ιστοσελίδα “Πράσινου Κινήματος” (ΕΔΩ) όπου συνυπάρχει το “Πράσινο Ίδρυμα – Θεόφραστος” (ΕΔΩ)}

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε ακούγοντας και βλέποντας το βίντεο της εν λόγω συνεδρίασης που επισυνάπτεται https://www.facebook.com/oncameragr/videos/304958624887758

Προς διευκόλυνση 2.11.32 Εκφώνηση Θέματος

2:12.00 Βασιλόπουλος “Έχουμε ένα μνημόνιο συνεργασίας στο οποίο δεν είναι σαφές το τι παίρνει αλλά και το τί δίνει ο δήμος μας… ενώ δεν είμαι αντίθετος σε τέτοιου είδους συνεργασίες το «Πράσινο Ίδρυμα Κέντρο Μελετών» αναφέρεται σε ένα πολιτικό κόμμα, είναι όντως σύμβαση με ένα κόμμα των οικολόγων πράσινων; Ή είναι κάποια συν επωνυμία ιδρυμάτων;”

2:13:30 Μώρος δεν νομίζω ότι είναι πολιτικό κόμμα.

Σε κείνη την συνεδρίαση τόσο ο κος Βασιλόπουλος όσο και ο κος Πιστικίδης, υποστήριξαν ότι δεν είναι πρέπον να κάνει ο δήμος συμφωνίες με πολιτικά κόμματα.

Μετά την ανακοίνωση του «Πράσινου Κινήματος» ότι στηρίζει την παράταξη Μπουρνούς ο Ανδρέας Βασιλόπουλος αναφερόμενος στην προαναφερόμενη συνεδρίαση μεταξύ άλλων δηλώνει:

“Η παράταξη Μπουρνούς «εξαγοράζει» κομματική στήριξη από το Πράσινο Κίνημα. Οι πρακτικές της διαπλοκής μία-μία αποκαλύπτονται πανηγυρικά. Με τον μανδύα του “Ιδρύματος Θεόφραστος” ζήτησε προσωπικά ο Δήμαρχος από τους δημοτικούς συμβούλους να ψηφίσουν τη συνεργασία Δήμου και Πολιτικού Κόμματος. Αντάλλαγμα η σημερινή ξεκάθαρη δήλωση στήριξης του Πράσινου Κινήματος στην παράταξη Μπουρνούς… Απέλπιδες προσπάθειες του πλέον αντι-περιβαλλοντικού Δημάρχου που έχει γνωρίσει ο Δήμος, να διασώσει μία δήθεν οικολογική εικόνα και να αποκρύψει την πολιτική διαπλοκή!Να θυμίσουμε ότι το 2019, όταν ο ΣΥΡΙΖΑ είχε επίσημα ανακοινώσει την υποστήριξή του στην παράταξη Μπουρνούς, ο ίδιος κατηγορηματικά την είχε απορρίψει”.

Σε αντιδιαστολή η παράταξη Μπουρνούς απαντά με δελτίο τύπου στην ανακοίνωση Βασιλόπουλου, υποστηρίζοντας ότι ψεύδεται, αν μπορεί να διαψευστεί το οπτικοακουστικό υλικό που παραθέτει ο Βασιλόπουλος. Μεταξύ άλλων στην απάντηση Μπουρνούς αναφέρεται μεταξύ άλλων:

«Για μια ακόμη φορά ο κ. Βασιλόπουλος εκδίδει ανακοινώσεις που τον εκθέτουν και παράλληλα, αποκαλύπτουν την αγωνία του να “αλιεύσει” λίγους ψήφους… Επίσης, είναι γνωστό  στον κ. Βασιλόπουλο ότι αυτή η προγραμματική σύμβαση με το ίδρυμα Θεόφραστος δεν προχώρησε ποτέ… Ας σταματήσει λοιπόν να ψεύδεται συστηματικά και να διασπείρει διαρκώς ψέματα και συκοφαντίες…»

Υπογραφή του συμφώνου συνεργασίας μεταξύ του δήμου και του “Ιδρύματος Θεόφραστος” τον Μάρτη τρέχοντος έτους
Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα