26.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΠρωτόδικη απόφαση για τη χερσόνησο του Προφήτη Ηλία

Πρωτόδικη απόφαση για τη χερσόνησο του Προφήτη Ηλία

Μέσα σε αυτή τη δύσκολη χρονιά που διανύουμε, η επικείμενη γέννηση του θεανθρώπου μας φέρνει τη χαρμόσυνη είδηση που περιμέναμε με ανυπομονησία.

Ο πολυετής αγώνας για τη χερσόνησο του Προφήτη Ηλία μετουσιώνεται σε δικαίωση με την πρωτόδικη απόφαση έναντι των διεκδικητών του λόφου!

Ο Ενοριακός μας Ναός θα συνεχίσει να δεσπόζει στη χερσόνησο της Αγίας Μαρίνας και να απολαμβάνει τη φυσική ομορφιά και το δημόσιο χαρακτήρα του λόφου του Προφήτη Ηλία.

Στον πολυετή και δύσκολο αυτό αγώνα αξίζει να αναφέρουμε όλους αυτούς που συνέβαλαν και συνεχίζουν να συμβάλουν με το δικό τους τρόπο στη μέχρι τώρα ευτυχή κατάληξη:

– Την Ιερά Μητρόπολη Μεσογαίας & Λαυρεωτικής και ιδιαιτέρως τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη μας κ. Νικόλαο για την πολύτιμη στήριξη και βοήθειά του.

– Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού Προφήτη Ηλία και όλους τους ενορίτες που έμειναν προσηλωμένοι στο στόχο.

– Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας μας που επί 15 χρόνια δε σταμάτησε να προσφέρει τις υπηρεσίες του και να ‘ματώνει’ οικονομικά για να συντηρεί την επίτευξη και αυτού του στόχου.

– Τα Διοικητικά Συμβούλια και τα μέλη των οικισμών Αγίας Μαρίνας, Βρωμοπουσίου, Πανοράματος, Περιγιαλίου, Συρίου, Τσονίμας και Ναυταθλητικό όμιλο, που σε καμία στιγμή δεν παρέλκυσαν από τον αρχικό στόχο.

– Τα εκάστοτε Δημοτικά Συμβούλια και κυρίως στο Δήμαρχο κύριο Δημήτρη Λουκά για τη συμβολή του και την ηθική συμπαράσταση στον πολυετή αγώνα.

– Τον δικηγόρο με τον οποίο ξεκινήσαμε το νομικό μας αγώνα κύριο Παναγιώτη Λεβεντάκο, αλλά και τον σημερινό νομικό μας σύμβουλο Δικηγόρο κύριο Κωνσταντίνο Βλάχο, στον οποίο οφείλεται η επιτυχής έκβαση της δικαστικής υποθέσεως.

Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται ότι ενωμένοι, με αλληλεγγύη και προσήλωση στον κοινό στόχο, μπορούμε να ξεπεράσουμε κάθε δυσκολία και να καταφέρουμε πολλά περισσότερα από όσα νομίζουμε για το καλό του τόπου μας.

Συνεχίζουμε μέχρι τη τελική ευτυχή κατάληξη

Καλά Χριστούγεννα και καλή χρονιά σε όλες και όλους!

Το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Παραλιακών Εξωραϊστικών & Πολιτιστικών Συλλόγων Δήμου Λαυρεωτικής

Πρόεδρος- Νικηφόρος Φρατζέσκος,

Αντιπρόεδρος-Θεμιστοκλής Μακαντάσης,

Γραμματέας-Στέλιος Γρηγοράκος,

Μέλη- Αθανάσιος Αντωνιάδης, Νίκος Αξιώτης, Σπύρος Ιορδανίδης, Γιώργος Κερένης, Πάρης Μαρούσης, Νίκος Παππάς, Ευάγγελος Ταράσης

Πανόραμα Θορικού, Δήμος Λαυρεωτικής, ΤΘ 8501, ΤΚ 19001,

email: [email protected]

facebook:diasyllogiko.lavreotikis

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα