17.5 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΡαφήνα: Όνειρο απατηλό ο πρώτος σταθμός ηλεκτρικής φόρτισης αυτοκινήτων το 2017, όνειρο...

Ραφήνα: Όνειρο απατηλό ο πρώτος σταθμός ηλεκτρικής φόρτισης αυτοκινήτων το 2017, όνειρο ναυαγισμένο το 2022

Φρούδες ελπίδες τα αναπτυξιακά οράματα Μπουρνούς

Πρώτος στα πανηγύρια και στις φανφάρες ο Βαγγέλης Μπουρνούς για πρωτοποριακά έργα, όπως ο πρώτος σταθμός ηλεκτρικής φόρτισης αυτοκινήτων στην Ραφήνα και κατ’ επέκταση στην αν. Αττική, που δήλωνε τον Ιούνιο του 2017:

“Ελπίζω κάποια στιγμή στη πόλη μου όχι μόνο να βλέπουμε ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα, ηλεκτροκίνητα ποδήλατα, για να υπάρχει μια καθαρή πόλη, δίπλα μας έχουμε ένα λιμάνι το οποίο μας επιβαρύνει αρκετά περιβαλλοντικά. Ο Δήμος μας θέλω να πάμε σε διαδικασία smart cities και όλες μας οι δράσεις είναι σε αυτή τη κατεύθυνση”.

Σήμερα 6 χρόνια μετά ο σταθμός στέκει ξεχασμένος και σκουριασμένος αποδεικνύοντας τα απατηλά τα λόγια τα μεγάλα ενός δημάρχου που δεν μπορεί να οδηγήσει το δήμο στο ραντεβού με την εποχή της τεχνολογίας.

Για την πρωτοπόρα(;) δημοτική αρχή Μπουρνούς που εγκαινίασε τον πρώτο σταθμό ηλεκτρικής φόρτισης στην Ανατολική Αττική  έγραψε η aftodioikisinews.gr προ 6ετίας

https://www.aftodioikisinews.gr/%CF%80%CF%81%CF%89%CF%84%CE%BF%CF%80%CF%8C%CF%81%CE%B1-%CE%B7-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%AE-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B2%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%AD%CE%BB%CE%B7/

Φάσεις κι αντιφάσεις

Με κάτι τέτοια έργα που εγκαινιάστηκαν αλλά δεν λειτούργησαν σχεδόν ποτέ, ο κος Μπουρνούς έκτισε το μύθο του, που ακολουθεί όσους δεν ζουν στην περιοχή και τον θεωρούν επιτυχημένο, μέσω … της αποτυχίας του σε όλα τα επίπεδα που ζούμε οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα