29.7 C
Athens
Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ. Λιβαθινός: Δήμαρχε ήρθε η ώρα να συζητήσουμε σοβαρά το θέμα της...

Σ. Λιβαθινός: Δήμαρχε ήρθε η ώρα να συζητήσουμε σοβαρά το θέμα της υδροδότησης!

Η κατάσταση με την υδροδότηση του Δήμου Μαραθώνα έχει φτάσει στο απροχώρητο, τονίζει ο επικεφαλής μείζονος μειοψηφίας Σπύρος Λιβαθινός και προχωρά ακόμα περισσότερο αναφέροντας τις καταγγελίες για «φουσκωμένους» λογαριασμούς, για παράνομες συνδέσεις και ανύπαρκτα ρολόγια.

«Κύριε Δήμαρχε μήπως ήρθε η ώρα να συζητήσουμε σοβαρά το θέμα της υδροδότησης του Δήμου μας στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο; Οι πολίτες του Δήμου Μαραθώνα απαιτούν άμεσα λύση!» καταλήγει ο Σπύρος Λιβαθινός.

Αναλυτικά στο άρθρο της ιστοσελίδας της παράταξης ¨Συμμαχία» στην οποία ηγείται ο κος Λιβαθινός:

«Οι καταγγελίες για «φουσκωμένους» λογαριασμούς, που τις περισσότερες φορές δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα, μια που δεν μπορούν να κάνουν τις μετρήσεις όσο συχνά ορίζει ο Κανονισμός Ύδρευσης, λόγω έλλειψης προσωπικού, όπως ισχυρίζονται.

Για τις  παράνομες συνδέσεις ύδρευσης και τα ανύπαρκτα ρολόγια, που δημιουργούν τεράστια οικονομική ζημιά στο Δήμο, επικρατεί «ομερτά».

Επανειλημμένως, ο επικεφαλής της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ, Σπύρος Λιβαθινός έχει ζητήσει από τις προηγούμενες Δημοτικές αρχές τη λίστα αυτών  που  τοποθέτησαν ρολόι-καταμετρητή «κατόπιν εορτής», για να αποδοθούν τα ανάλογα πρόστιμα, αλλά όλοι οι Δήμαρχοι τηρούν σιγή ιχθύος και αποφεύγουν έστω και να αναφερθούν στο θέμα.

Κύριε Δήμαρχε μήπως ήρθε η ώρα να συζητήσουμε σοβαρά το θέμα της υδροδότησης του Δήμου μας στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο;

Οι πολίτες του Δήμου Μαραθώνα απαιτούν άμεσα λύση!»

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα