20.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΑρχικήFEATUREDΣχολεία Ραφήνας – Εργοτάξιο πεζοδρόμια: Προτιμότερη η συγνώμη αντί ανούσιων δικαιολογιών (βίντεο)

Σχολεία Ραφήνας – Εργοτάξιο πεζοδρόμια: Προτιμότερη η συγνώμη αντί ανούσιων δικαιολογιών (βίντεο)

Αληθεύει ότι το έργο χρηματοδοτήθηκε απ’ το LIDL; Κι αν ναι πήρε έγκριση απ’ το Δημοτικό Συμβούλιο;

Η ερώτηση του Ανδρέα Βασιλόπουλου, στη χθεσινή 13/9, διαδικτυακή συνεδρίαση του Δ.Σ. Ρ-Π σχετικά με το σάλο που προκάλεσε στην τοπική κοινωνία της Ραφήνας το εργοτάξιο στα δύο πεζοδρόμια των 1ου και 4ου σχολείων και του LIDL, ζητώντας εξηγήσεις βάση ποιας λογικής το εργοτάξιο ήταν σε πλήρη εξέλιξη την ημέρα έναρξης των σχολείων θέτοντας σε κίνδυνο μαθητές και συνοδούς, προκάλεσε την απάντηση του καθ’ ύλην υπευθύνου αντιδημάρχου Τ.Υ. κου Πάντζα.

Ο κος Πάντζας αντί μιας απλής συγνώμης για λόγους που ξέφυγαν απ’ το χρονοδιάγραμμα που τέθηκε αρχικά και προκάλεσε το πρόβλημα που παρουσιάστηκε την ημέρα έναρξης της σχολικής χρονιάς, αναλώθηκε σε ένα σωρό ανούσιες δικαιολογίες οι οποίες αμφισβητήθηκαν απ’ τον ερωτούντα. Να σημειωθεί ότι ο κος Πάντζας για την εν λόγω καθυστέρηση του έργου πρόβαλλε ασθένεια του εργολάβου και μη έγκαιρη παράδοση των υλικών.

Μάλιστα επειδή ο κος Βασιλόπουλος για πρώτη ίσως φορά παραβίασε κανόνες, κάτι σύνηθες στους συμβούλους της πλειοψηφίας, τονίζοντας ότι δεν δέχεται αυτές τις δικαιολογίες  ως απάντηση, προκάλεσε την αψυχολόγητη μήνη του αντιδημάρχου, ο οποίος του επιτέθηκε με αήθης εκφράσεις και ύφος, προκαλώντας μια εξαιρετικά άσχημη εικόνα του Σώματος.

Γεγονός που προκάλεσε την επέμβαση του Προέδρου κου Μώρου, ώστε να συνεχιστεί η συνεδρίαση χωρίς εξάρσεις, με τον κο Βασιλόπουλο να ζητά την κατανόησή του, υποσημειώνοντας ότι δεν πήρε απάντηση την οποία περιμένει.

Σημαντική επίσης η επισήμανση του κου Βασιλόπουλου ότι όπως πληροφορήθηκε η αντικατάσταση των δύο πεζοδρομίων γίνεται με χρηματοδότηση του LIDL.

Κι εδώ τίθεται το ερώτημα η εν λόγω δωρεά έγινε αποδεκτή απ’ το Σώμα; Κι αν όχι πως ξεκίνησε το έργο χωρίς έγκριση απ’ το Δημοτικό Συμβούλιο; Μήπως πρέπει οι συνδημότες να πάρουμε απαντήσεις;

Εικόνες του πεζοδρομίου των σχολείων χτες βράδυ Τρίτη 13/9

Ευχαριστούμε τον καλό φίλο Σάββα Ιωαννίδη για τις φωτογραφίες

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα