19.5 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

ΑρχικήFEATUREDΣτο ψηφοδέλτιο του Ανδρέα Βασιλόπουλου κι ο Νικόλαος Αργυρός

Στο ψηφοδέλτιο του Ανδρέα Βασιλόπουλου κι ο Νικόλαος Αργυρός

Ανδρέας προς δημότες Ρ-Π: Με τη στήριξή σας κάνουμε τη Ραφήνα και το Πικέρμι έναν τόπο πιο όμορφο, πιο φιλόξενο και πιο ελκυστικό για όλους εμάς που ζούμε εδώ.

Ο Ανδρέας Βασιλόπουλος αξιοποιεί νέα άφθαρτα κι εξειδικευμένα πρόσωπα με διάθεση να οδηγήσουν το δήμο μας σ’ ένα καινοτόμο μέλλον. Σ’ αυτή την νέα εποχή συνοδοιπόρος υλοποίησης του οράματος ανάταξης του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου σ’ όλα τα επίπεδα, είναι ο Νικόλαος Αργυρός υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης «Δύναμη Ανάπτυξης» του Ανδρέα!

Πιο κάτω η παρουσίαση του Ανδρέα Βασιλόπουλου:

Είμαι ενθουσιασμένος που παρουσιάζω τον Νικόλαο Αργυρό ως υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο, έναν εξαιρετικά ικανό και αφοσιωμένο άνθρωπο που μαζί μας θα εργαστεί για την ανάπτυξη της περιοχής μας.
Ο Νικόλαος Αργυρός είναι πτυχιούχος Ηλεκτρονικός Μηχανικός από το Α.Ε.Ι. Πειραιά και έχει σπουδάσει στο RMIT University της Αυστραλίας. Μετά από πολυετή εμπειρία σε διευθυντικές θέσεις σε μεγάλες βιομηχανίες, έχει αποκτήσει πολύτιμη εμπειρία και δεξιότητες που πρόκειται να αξιοποιήσει την ανάπτυξη της περιοχής μας. Μέσα από την πολυετή συνεργασία του με δεκάδες διεθνείς εταιρείες υψηλής τεχνολογίας, έχει αναπτύξει προοδευτική σκέψη και έχει εξελίξει την ικανότητά του να παρέχει λύσεις για προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι σύγχρονες πόλεις.
Με τη στήριξή σας κάνουμε τη Ραφήνα και το Πικέρμι έναν τόπο πιο όμορφο, πιο φιλόξενο και πιο ελκυστικό για όλους εμάς που ζούμε εδώ.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα