15.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤ’ απόνερα της υποψηφιότητας Τσεβά στη Ραφήνα

Τ’ απόνερα της υποψηφιότητας Τσεβά στη Ραφήνα

Πολλά τ’ απόνερα από τις πρόσφατες συνταρακτικές, πολιτικές αποφάσεις της Δήμητρας Τσεβά και αργούν ν’ αποστραγγιστούν. Ισχυρό το τσουνάμι από τη «χειροβομβίδα» και χρειάστηκε να περάσουν μέρες, για να μαζευτούν πίσω τα νερά, που βγήκαν στο λιμάνι της Ραφήνας… σκεπάζοντας το δημοτικό κατάστημα.

Γράφει η Βιργινία Μάρκου Ζωnews,gr

Για όσους φίλους αναγνώστες δεν το έχουν πάρει είδηση, η κα Δήμητρα Μήλα Τσεβά παραιτήθηκε από Αντιδήμαρχος, ανεξαρτητοποιήθηκε από τη Δημοτική Παράταξη του Δημάρχου Ευάγγελου Μπουρνού και δηλώνει υποψήφια Δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου.

Η κα Τσεβά πραγματοποίησε τις ως άνω πολιτικές κινήσεις, απλά κι έντιμα, ξεκάθαρα και κατηγορηματικά. Ούτε προηγούμενα «τιτιβίσματα» ούτε τσιριμόνιες ούτε αινιγματικές αναρτήσεις, υπονοούμενα ή διφορούμενες έννοιες και… λαγουδίστικα δημοσιεύματα.

Τις εν λόγω αποφάσεις, τις είχε μετρήσει και υπολογίσει εδώ και πολύ καιρό, οπότε και τις ανακοίνωσε, ούσα απολύτως βεβαία για το τι θέλει και το πώς θα παλέψει για να το αποκτήσει.

Ακούστηκαν και γράφτηκαν πολλά!

Ο μεν Δήμαρχος έβγαλε μία πρώτη ανακοίνωση ότι «δεν είχαμε πάρει είδηση τη δυσαρέσκεια και τις προθέσεις της». Σε δεύτερο τόνο ότι «έτσι κι αλλιώς, την Δήμητρα Τσεβά την είχαμε για… δρόμο κι έφυγε λίγο πριν την αντικατάστασή της». Ήδη, οι δύο αυτές ανακοινώσεις, που βγήκαν με διαφορά ωρών, έρχονται σε κόντρα μεταξύ τους. Αφού δεν είχαν διαφανεί σημάδια διαφωνίας και όλα έβαιναν καλώς, γιατί ήθελε να εκδιώξει την πρώτη σε σταυρούς Δημοτική του Σύμβουλο και μάλιστα, πριν τις εκλογές;

Στη συνέχεια βέβαια, ο κ. Μπουρνούς επιχείρησε να κάνει αυτό που γνωρίζει καλύτερα από οτιδήποτε άλλο: διαίρει και βασίλευε, στρέψε τον έναν αντίπαλο εναντίον του άλλου και άστους να τσακώνονται μεταξύ τους!

Ακούστηκαν και γράφτηκαν πολλά!

Οι μεν είπαν ότι θα στερήσει ψήφους από τους δε και τούμπαλιν…οι άλλοι ότι η υποψηφιότητα είναι «πέτσινη, ύποπτη, προσυμφωνημένη και στον βωμό της επανεκλογής του Ευάγγελου Μπουρνού». Οι μεν κατέβασαν γρήγορα τα «όπλα» ελπίζοντας ότι θα το ξανασκεφτεί και θα επιστρέψει στο… μαντρί.

Οι δε, στοιχηματίζουν ότι δεν θα φτάσει ως τις εκλογές, αλλά σύντομα θα… λογικευτεί και θα τα παρατήσει.

Είδαμε μέχρι κι εκείνους που θυμήθηκαν τον πολλαπλασιασμό, υπολογίζοντας τις αντιμισθίες της Αντιδημαρχίας!

Και ας πούμε ότι όλα τα παραπάνω είναι συμβατά με τις -αγαπημένες στον Έλληνα- θεωρίες συνωμοσίας, την ανάγκη της πολιτικής επιβίωσης, την αντίδραση στον αιφνιδιασμό και τον κεκαλυμμένο πανικό.

Αυτό όμως, απ’ όλα όσα διαβάσαμε, το οποίο καταδεικνύει -εκτός των άλλων- πολιτική άγνοια και προκαλεί έντονη θυμηδία, είναι η συζήτηση και απαίτηση από τη μεριά του κ. Μπουρνού, όπως παρέδιδε την έδρα της, η Δήμητρα Τσεβά!

Σας παραπέμπω στην απάντηση Πάτση προς τον Πρωθυπουργό της χώρας, που είναι και πιο πρόσφατη: «Την έδρα μου την έδωσε ο λαός».

Υ.Γ.1: σύμφωνα με πληροφορίες μας, από συνεργάτες της κας Τσεβά, η ίδια θα δώσει απαντήσεις σε όλα όσα της καταλογίζουν και θα δεσμευτεί απέναντι σε φίλους και ψηφοφόρους της, ότι η απόφαση να διεκδικήσει τον δημαρχιακό θώκο Ραφήνας Πικερμίου, είναι οριστική, συνειδητοποιημένη και αμετάκλητη.

Υ.Γ.2: σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, από τον Δήμο Μαραθώνα και συγκεκριμένα από τις Δημοτικές Υπηρεσίες, είναι ιδιαίτερα χαρούμενοι που διαφαίνεται πια, ορατά η πιθανότητα να επανακάμψει του χρόνου, στην οργανική του θέση, ένας πολύτιμος συνάδελφός τους, ο τωρινός Δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου…

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα